Vi kan ikke si det vi mener

NDL har hatt fem ledere siden oppstarten for et par år siden. Nå ønsker organisasjonen et samarbeid med kristne krefter. På bildet: NDL på demonstrasjon i England
Foto: NDL
Ytringsfriheten i Norge er helt klart blitt innskrenket etter 22/7. Dersom noen har meninger eller tanker som ikke faller innenfor det som defineres som politisk korrekt, da blir de stemplet som ekstreme, skriver forfatteren av dette innlegget.
Ronny Alte, leder i Norwegian Defence League
Latest posts by Ronny Alte, leder i Norwegian Defence League (see all)

Ettersom jeg til stadighet uttaler meg kritisk til den stadig økte islamiseringen av vårt samfunn, og tilpassingen til det politiske budskapet i islam, så blir jeg hengt ut som høyreekstrem og rasist, ja
det finnes til og med de som kaller meg “nazi”.

Friheter forsvinner

Jeg kan ikke fatte hvordan folk kan uttale seg på den måten. I Norge skal vi ha religionsfrihet, og vi skal ha ytringsfrihet. Jeg vil påstå at begge er i ferd med å forsvinne fra det norske samfunnet. Bare se på klanen (Vålerenga). Supportergruppen som følger Enga har nektet medlemmer fra NDL å komme på bestemte deler av tribunen på kamper, og på puber som klanen hevder at de kontrollerer.

Selv har jeg personer fra alle samfunnsgrupper, og av ulikt etnisk opphav, på vennelisten min. Jeg har venner som er muslimer, og jeg har venner som ikke tror på religion i det hele tatt. Og for meg er det helt greit!

Men noen av de som kaller seg muslimer ønsker å innføre sharialovgivning over hele verden. Dette er ikke noe jeg selv finner på for å sverte islam, det er deres egne ord.

Om snikislamiseringen ikke snart stanses, så vil mange av de tradisjonene og den kulturen vi vokste opp med forsvinne.

Islamiseringen av Europa
Se på Det muslimske brorskap, de går åpent ut på tv i Midtøsten og ler av oss i Vesten fordi vi er så naive og godtruende om budskapet i Koranen (slik de tolker budskapet).

Se videre på London og Luton i England, der er det egne soner som defineres som sharia-soner hvor dans, sminke, latter, musikk, alkohol, svinekjøtt og andre ting vi ser på som en selvfølge, faktisk er
forbudt. Det er moskeer som beviselig oppfordrer til å drepe de vantro og forbyr vennskap mellom personer som trur på Koranen og de som har annen tro. De vil følge sharia i ett og alt. De oppfordrer for eksempel til å kaste homofile utfor stup og steine de etterpå.

Det finnes også sju sharia-domstoler i England som følger sharia-lov og ikke engelsk lov. Mange hevder at dette ikke stemmer, og andre sier at dette er jo ikke i Norge, men fakta er at mye av dette skjer i Norge også. Se på Grønland, Groruddalen osv. For ikke snakke om i våre naboer i Danmark og Sverige, der har det enkelte steder gått så langt at utrykningskjøretøy nekter å utføre livreddende oppdrag uten væpnet politieskorte.

Hva er galt ved å være bekymret for vårt lands tradisjoner og grunnleggende verdier?

Norske tradisjoner
Tall fra Oslo Politikammer viser at samtlige overfallsvoldtekter de siste tre årene med kjent gjerningsmann er begått av personer med ikke-vestlig bakgrunn.

Hva er galt ved å mene at personer skal kunne gå i Oslo sentrum eller i sentrum av andre byer uten å bli stoppet og tilbudt stoff. Også her er de fleste selgere ikke-vestlige innvandrere (tall fra Oslo Politidistrikt).

Hva er galt ved å ønske at våre barn og barnebarn skal kunne glede seg til 17. mai, med lek, pølser og is på samlingene rundt på skolene etter 17. mai-toget er ferdig? For ikke å snakke om kirkebesøket før jul og juleavslutningen i klasserommet med brus og godteri, og selvfølgelig noen julekaker, eller. Det står også for fall, og det finnes mange flere eksempler.

Islamisering også i Norge
Regjeringen har nå foreslått å sidestille islam og kristendom i grunnloven. Hvor mange prosent av Norges befolkning er blitt gjort kjent med dette? Og hvorfor skal de kneble dem som benytter sin ytringsfrihet til å opplyse om dette?

Om denne snikislamiseringen ikke snart stanses, så vil mange av de tradisjonene og den kulturen vi vokste opp med forsvinne. Men det er vel nettopp det Jens & co legger i et flerkulturelt samfunn? At vi skal blande alle verdier og tradisjoner inntil også Norge har innført sharialov? For enkelte beviser jo gang på gang at de fremdeles lever etter sharia-lov. Vesten sluttet for øvrig med liknende lover for mange hundre år siden.

Statsminister Stoltenberg har i taler gjentatte ganger slått fast at vårt svar på terror skal være “mer demokrati, og mer åpenhet”. Jeg må si at jeg stiller meg svært undrende til om statsministeren med viten og vilje farer med løgn her. Jens har bare snakket nedlatende om de som ønsker en åpen debatt omkring islam.

Tvilsom utenrikspolitikk
Hva gjør den norske regjeringen med Palestina og de terroristene som finnes der? Som det eneste land i den vestlige verden sier vi at “vi ønsker en palestinsk ambassade i Oslo”. Og hvem er det utenriksministeren inviterer til Norge for samtaler? Representanter for Al Qaida er svaret.

Hvem støtter Norge ellers i Midtøsten? Jo, Det muslimske brorskapet, den største islamistiske grupperingen innen Midtøsten-politikk.

Meningstvang
Jeg har venner i Fremskrittspartiet som føler seg tvunget til å ta avstand fra NDL og det vi står for. Noen av de skulle gjerne meldt seg inn i NDL. Grunnet den hetsen og de løgnene som vi i NDL er blitt utsatt for fra regjeringspartiene og media, så er det dessverre ikke mulig.

I England sitter Tommy Robinson fortsatt fengslet for å ha holdt en tale på en demonstrasjon i en muslimsk bydel av London. Hva kan man si når personer blir politiske fanger i Europa for å kritisere en politisk ideologi fra Midtøsten?

Er det blitt slik i dagens Norge at så lenge man kaller seg “antirasist”, da kan man gjøre akkurat som man ønsker..? Enten det er snakk om vold, trusler, samfunnsopprør eller annen usmakelig oppførsel?