KrF vil la domstolene avgjøre

Talsmann for FrP går hardt ut mot KrF og de andre stortingspartiene, etter at forslaget om å la domstolene avgjøre tilbakekall av statsborgerskap fikk flertall på Stortinget på tirsdag. 

Bekymret for unge asylsøkere

Redd Barna og Vergeforeningen har aldri vært mer bekymret for de enslige mindreårige asylsøkerne som bor på norske mottak, skriver Dagsavisen.

Strengheten har kommet for å bli

Sylvi Listhaug får på pukkelen fordi hun gjennomfører den samme strenge asyl- og innvandringspolitikken som Ap gjorde. Forskjellen er kanskje at hun går med kors rundt halsen, og representerer et politisk parti som for mange er langt mer uspiselig.

Hva motiverer norske mangfoldige aktivister?

Hva er prisen for å gå til kamp mot urettferdighet? Møt 32 ildsjeler som har inspirert, mobilisert og brutt ned eksisterende fordommer i Norge.

Utrop som e-avis

Velkommen til Djangofestivalen 2017

For 38. gang arrangeres det DJANGOFESTIVAL i Norge, og denne gangen slår arrangørene på stortromma ved å invitere en perlerekke av klodens aller hotteste musikere til en to dagers bursdagsfeiring for gitarfenomenet Django Reinhardt.

En hemmelig historie om islam i Vesten

En kan lett å få inntrykk av at islam kom til Vesten med innvandringen de siste tiårene, men islam har dypere røtter her enn man lett tror. Særlig spennende er historien om islams esoteriske gren: Sufismen.

I dag
5 dager igjen

– Forsøpler det politiske ordskiftet

– Leder for Antirasistisk senter, Rune Berglund Steen, er i harnisk etter Frp-politikeren Kristin Brataas sitt utspill om miljøbyrådet Lan Marie Nguyen Berg, som han karakteriserer som grovt og rasistisk.

Det bør være foreldelsesfrist, også i innvandringssaker

Løgn eller ikke løgn, det er ikke greit å tilbakekalle statsborgerskap for noe som ble gjort for så mange år siden, skriver Katharina Elise Haugen Mortensen i denne kommentaren. 

– SSB-undersøkelse er overfladisk

Nylig meldte SSB om større innvandrerskepsis blant nordmenn. Leder for Antirasistisk senter, Rune Berglund Steen, mener undersøkelsen SSB har gjort, er overfladisk.

Søk i et flerkulturelt digitalt bibliotek

Hva betyr det å være flyktning?

Vi ønsker frihet, men vi betaler en dyr pris. Vi ofrer våre hjemland, vårt hjemland. Dette er ikke et politisk kommentar, men et menneskes betraktning, skriver Reem Alatasi som er flyktning fra Syria og i dag bor på Verdal.

Leder av Oslo FrP tar avstand fra rasistiske uttalelser

Aina Stenersen (FrP) tar avstand fra "trønderske banneord" etter at partikollega Kristin Brataas mandag kveld  kalte Lan Marie Nguyen Berg (MDG) blant annet for ”vietnamesermegge” i en Facebook-post.

– Det handler om å bryte grenser

Høyres Yassine Arakia (bildet) står på 14. plass på Oslo-listen til høstens stortingsvalg.

– En middelaldersk straff

– Tap av statsborgerskap skiller seg fra andre straffeformer i dette samfunnet. Det minner om noe så brutalt som gamle dagers landsforvisning, skriver ARS-leder Rune Berglund Steen (bildet) i et innlegg i Dagbladet.

Utrop på Facebook
Annonse

Innovasjon i dekkteknologi

Dette dekket sørget for å gi den finske produsenten årets pris for dekkteknologi. 

Annonse

Posten satser på inkludering

15 prosent minoritetsansatte i konsernet. 7,5 prosent flerkulturelle i stab og ledelsesstillinger: Dette er målene Posten Norge har satt seg innen utgangen av 2015. 

Knytter folk sammen

Sveitsisk-italienske Giulia Pratico har bodd i utlendighet i over ti år. Det har gjort henne oppmerksom på én ting: mennesker ønsker kontakt med andre mennesker.

Asylsøkere risikerer å fryse i hjel

Signer aksjonen for å kreve at EU tar ansvar for asylsøkere som nå er strandet i vinterkulda på de greske øyene. Tusenvis av liv står i fare! Det skriver Amnesty International i dette innlegget. 

Sophie Elise støtter statsløse Mahad (30)

I sitt seneste blogginnlegg, Nå er det faen meg nok!, raser bloggkjendisen mot politikken til innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug.

www.AutoDeler.co.no