Søk i Utrops arkiv:

– Svekker hurtigspor for flyktninger

Regjeringen vil lage et hurtigspor som skal få flyktninger raskere i jobb, men har kuttet i bevilgningene til å kartlegge flyktningers kvalifikasjoner. Et tilbakeskritt, mener arbeidsgiverorganisasjonen Virke.

Statsministeren feiret Eid

Søndag feiret statsminister Erna Solberg sammen med norske muslimer slutten av fastemåneden ramadan.

Bygdefolk tror mest på integrering

Folk på bygda mener i langt større grad enn byfolk at innvandrere blir godt integrert, viser en ny undersøkelse.

Utenlandske borgere skal utvises raskere

Justis- og beredskapsdepartementet foreslår å forenkle prosessen med forhåndsvarsel om utvisning av utlendinger som ikke har reist innen fristen etter at de har fått avslag på en søknad om opphold.

Utrop som e-avis

Valgdebatt på Østensjø

VALGDEBATT

TIRSDAG 27. JUNI
KL. 16:00- KL. 19:00
ULSRUD vgs.
TOR JONNSSONS VEG 5

OSLO DANCE SEMINAR - SOMMERKURS I DANS

Med Norges fremste dansepedagoger i fantastiske omgivelser tilbys ulike danseklasser gjennom 8 dager.

I dag
4 dager igjen

Holy Sisters til årets Oslo-Pride

– Vi ønsker at alle skal kunne leve sine liv fullt ut. Enhver person bør være stolt av den man er. Vi lever bare én gang, så la oss leve med stolthet, med "pride", er budskapet til den israelske drag-duoen Holy Sisters.

Får fire ganger mer mediedekning

Forskning viser at gjerningsmenn med muslimsk bakgrunn som begår terror får fire ganger mer dekning enn gjerningsmenn med ikke-muslimsk bakgrunn.

Forlot salen i protest mot ekstremisme-spørsmål

Folkevalgte representanter i Vänsterpartiet forlot salen under et kommunalmøte i Norrköping etter at Sverigedemokraten Markus Wiechel fikk stille et spørsmål om tiltak for hjemvendte jihadister og ekstremister.

Søk i et flerkulturelt digitalt bibliotek

Fjernet støtteordning for innvandrere

Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening som er en fagforening for sakprosaforfattere og oversettere la ned en egen støtteordning for forfattere med innvandrerbakgrunn som har eksistert siden 2002.

Skal få vite mer om asylsøkere på mottak

Justis- og beredskapsdepartementet vil endre utlendingsloven slik at politiet i større grad kan gis tilgang til opplysninger om beboere i asylmottak

"Feiret" London-terroren med kake

Facebook-gruppen Fedrelandet viktigst sine medlemmer omtaler sist ukes terrorangrep mot Finsbury Park-moskéen som "payback time" og "en god begynnelse". 

Varsler demonstrasjon mot Oslo-moské

Sekulære norske muslimer skal lørdag demonstrere utenfor en moské i Oslo mot islamsk støtte til pakistanske blasfemilover.

 
 
Utrop på Facebook
Annonse

Posten fortsetter å satse på mangfold

– Egentlig skulle vi gjerne vært fargeblinde og 100 prosent fokuserte på kompetanse alene, men dessverre er det ikke slik. Vi har derfor iverksatt en del mangfoldstiltak i Posten som en del av samfunnsansvaret vårt, sier konserndirektør Randi Løvland til Utrop.

Annonse

Innovasjon i dekkteknologi

Dette dekket sørget for å gi den finske produsenten årets pris for dekkteknologi. 

Annonse

Det som bringer oss sammen

Med temperaturer som ligger rundt frysepunktet og frostrøyk hver gang vi åpner munnen, er det lett å ta litt mindre initiativ enn vanlig. Her gjør vi det enklere for deg å ta det første steget mot en lun vintertid.

Vietnamesere dominerer sushi-markedet i Oslo

Til tross for at sushi er japansk nasjonalrett drives 130 av de 187 sushi-stedene i Oslo av personer med vietnamesisk bakgrunn, viser en kartlegging Utrop har gjort.

Valgdirektoratet med brosjyrer på flere språk

Viktig informasjon blir nå tilgjengelig på flere språk for deg som skal stemme ved årets Stortingsvalg. 

Satser knallhardt på Tokyo-OL

Ismail Bellemkhannate (19) fra Mizuchi Karateblubb i Bærum er på landslaget i karate. Hovedmålet hans er å kvalifisere seg til Tokyo OL i 2020.

www.AutoDeler.co.no