Søk i Utrops arkiv:

– Brønnpissing av verste sort

Slik kommenterer Nettavisen redaktør Erik Stephansen (fotografert midterst) en "modifisert" versjon av en postet nyhetssak på Facebook om AUF-leder Mani Hussainis forslag om arveavgift.

– Vi er alle ambassadører for Pakistan

– En av diasporapakistanernes viktigste oppgaver er å være kulturelle brobyggere. Å skape dialog er særdeles viktige for å møte den fremvoksende ekstremismen i Vesten og den muslimske verden, sier Pakistans ambassadør Riffat Masood til Utrop.

Støre + muslimske velgere = sant?

Åtte av ti velgere med muslimsk, ikke-vestlig bakgrunn stemmer på Arbeiderpartiet og Jonas Gahr Støre. – Det har å gjøre med våre verdier som ansvarlighet og inkludering, sier den norsk-iranske Ap-politikeren Bijan Garakhani. 

En av fire forskere i Norge har internasjonal bakgrunn

Innvandrere i akademia er stort sett internasjonale forskere. For antallet norskfødte med innvandrerforeldre har ennå ikke bikket én prosent.

Utrop som e-avis

Innvandrerkvinner deltakelse i arbeidslivet

Har Kvinner med innvandrerbakgrunn samme muligheter
som andre kvinner for å jobbe i NOrge?
Fredag 28. april
Kl. 10.30 – Kl. 14.00

Oslofrokost - hvordan motvirke tendenser til økt ulikhet i Oslo?

Sosiale, kulturelle og økonomiske ulikheter reflekterer seg i boligmarkedet i hovedstaden. 

USA and Europe: The Rise of a New Nationalism

23. mai ønsker Antirasistisk Senter og AUF velkommen til en heldagskonferanse på Utøya, hvor innledere fra flere land vil gi et bredt bilde av utfordringen fra ytre høyre fløy i USA og Europa.

I dag
2 dager igjen
25 dager igjen

Krever full innvandringsstopp i Malmø

Ordfører i Malmø, Katrin Stjernfeldt Jammeh (bildet), krever stopp i innvandringen til byen i hele 2018.

– Le Pen-seier vil gagne IS og andre terroristgrupper

Høyre-politiker og norsk-marokkaner Yassine Arakia (bildet) har slektninger med samme bakgrunn i Frankrike. Han er bekymret over konsekvensene hvis det blir seier til Front Nationals kandidat, Marine Le Pen.

Gir islam virkelig muslimer lov til å lyve?

Påstandene om islam er mange. Utrop gjør et forsøk på å skille myter fra fakta. 

Søk i et flerkulturelt digitalt bibliotek

– Lavere terskel for å anmelde

En ny rapport fra Oslo politidistrikt (bildet) viser en tredobling i antall hatkriminalitetssaker. – Handler i stor grad om at terskelen for å si ifra og anmelde hatkriminalitet er blitt lavere, mener leder i Antirasistisk senter, Rune Berglund Steen.

Demonstrerte mot midlertidighet

Norsk Folkehjelp og Redd Barna demonstrerte utenfor Folkets hus i dag. – Vi vet at midleritidig oppholdstillatelse skader barn, sier talsperson til Utrop. 

Tiggere føler seg utrygge

Brennpunkt-dokumentaren «Lykkelandet» har ført til voldelig reaksjoner fra Bergens-beboere. Nå har flere av tiggerne bedt Robin Hood-huset om hjelp til å reise hjem, fordi de føler seg utrygge.

NRK: – Grov kriminalitet skjules bak tigging

NRKs Brennpunkt-dokumentar Lykkelandet om organisert kriminalitet blant utenlandske tiggere i Bergen har fått mange til å reagere. 

Utrop på Facebook
Annonse

Det som bringer oss sammen

Med temperaturer som ligger rundt frysepunktet og frostrøyk hver gang vi åpner munnen, er det lett å ta litt mindre initiativ enn vanlig. Her gjør vi det enklere for deg å ta det første steget mot en lun vintertid.

Annonse

Innovasjon i dekkteknologi

Dette dekket sørget for å gi den finske produsenten årets pris for dekkteknologi. 

Annonse

Posten satser på inkludering

15 prosent minoritetsansatte i konsernet. 7,5 prosent flerkulturelle i stab og ledelsesstillinger: Dette er målene Posten Norge har satt seg innen utgangen av 2015. 

Iransk konvertitt kan bli utvist fra Norge

Det er fortsatt fare for at Arash Asghari (31) utvises. Han har konvertert til kristendommen og kan risikere livet hvis han må tilbake til Iran.

Kalte Tajik terrorist – må i fengsel

For andre gang på et halvt år er en tidligere lokalpolitiker for Demokratene i Hedmark dømt for hatefulle ytringer på Facebook. 

Støtter ny handlingsplan for barnevernet

Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet har utarbeidet en handlingsplan for å bedre tilliten mellom barnevernet og etniske minoritetsmiljøer. Ap-politikeren Elvis Chi Nwosu gir den sin fulle tilslutning.

www.AutoDeler.co.no