KrF vil la domstolene avgjøre

Talsmann for FrP går hardt ut mot KrF og de andre stortingspartiene, etter at forslaget om å la domstolene avgjøre tilbakekall av statsborgerskap fikk flertall på Stortinget på tirsdag. 

Bekymret for unge asylsøkere

Redd Barna og Vergeforeningen har aldri vært mer bekymret for de enslige mindreårige asylsøkerne som bor på norske mottak, skriver Dagsavisen.

– Forsøpler det politiske ordskiftet

– Leder for Antirasistisk senter, Rune Berglund Steen, er i harnisk etter Frp-politikeren Kristin Brataas sitt utspill om miljøbyrådet Lan Marie Nguyen Berg, som han karakteriserer som grovt og rasistisk.

Det bør være foreldelsesfrist, også i innvandringssaker

Løgn eller ikke løgn, det er ikke greit å tilbakekalle statsborgerskap for noe som ble gjort for så mange år siden, skriver Katharina Elise Haugen Mortensen i denne kommentaren. 

Utrop som e-avis

Velkommen til Djangofestivalen 2017

For 38. gang arrangeres det DJANGOFESTIVAL i Norge, og denne gangen slår arrangørene på stortromma ved å invitere en perlerekke av klodens aller hotteste musikere til en to dagers bursdagsfeiring for gitarfenomenet Django Reinhardt.

En hemmelig historie om islam i Vesten

En kan lett å få inntrykk av at islam kom til Vesten med innvandringen de siste tiårene, men islam har dypere røtter her enn man lett tror. Særlig spennende er historien om islams esoteriske gren: Sufismen.

I dag
5 dager igjen

– SSB-undersøkelse er overfladisk

Nylig meldte SSB om større innvandrerskepsis blant nordmenn. Leder for Antirasistisk senter, Rune Berglund Steen, mener undersøkelsen SSB har gjort, er overfladisk.

Leder av Oslo FrP tar avstand fra rasistiske uttalelser

Aina Stenersen (FrP) tar avstand fra "trønderske banneord" etter at partikollega Kristin Brataas mandag kveld  kalte Lan Marie Nguyen Berg (MDG) blant annet for ”vietnamesermegge” i en Facebook-post.

– Det handler om å bryte grenser

Høyres Yassine Arakia (bildet) står på 14. plass på Oslo-listen til høstens stortingsvalg.

Søk i et flerkulturelt digitalt bibliotek

– En middelaldersk straff

– Tap av statsborgerskap skiller seg fra andre straffeformer i dette samfunnet. Det minner om noe så brutalt som gamle dagers landsforvisning, skriver ARS-leder Rune Berglund Steen (bildet) i et innlegg i Dagbladet.

Knytter folk sammen

Sveitsisk-italienske Giulia Pratico har bodd i utlendighet i over ti år. Det har gjort henne oppmerksom på én ting: mennesker ønsker kontakt med andre mennesker.

Sophie Elise støtter statsløse Mahad (30)

I sitt seneste blogginnlegg, Nå er det faen meg nok!, raser bloggkjendisen mot politikken til innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug.

Ny app skal skal gjøre hverdagsintegreringen lettere

I Sverige har appen Welcome! koblet flere tusen svensker med flyktninger. Nå kommer appen til Norge.

 

 
Utrop på Facebook
Annonse

Innovasjon i dekkteknologi

Dette dekket sørget for å gi den finske produsenten årets pris for dekkteknologi. 

Annonse

Posten satser på inkludering

15 prosent minoritetsansatte i konsernet. 7,5 prosent flerkulturelle i stab og ledelsesstillinger: Dette er målene Posten Norge har satt seg innen utgangen av 2015. 

– Dobling av syriske familiegjenforeninger i 2017

UDI forventer en fordobling av antall syrere som kommer til Norge via familiegjenforening i 2017. De trapper nå opp innsatsen for å gjøre ventetiden kortere.

Åpner gratis nettkurs i norsk for utlendinger

Nær 10.000 deltakere fra hele verden har meldt seg på nettkurset Introduction to Norwegian for å lære grunnleggende norsk. 

Høyre vil stramme inn

Men fastholder at de ikke kopierer regjeringskollega Sylvi Listhaug. 

www.AutoDeler.co.no