Nettavisen-journalister beklager overfor Noman Mubashir

– NJ-medlemmene i Nettavisen beklager på det sterkeste at våre redaktører valgte å publisere blogginnlegget til Karine Haaland, heter det i en uttalelse fra journalistene.

Arbeidsledigheten blant innvandrere faller

6,1 prosent av innvandrerne i Norge var registrert som helt arbeidsledige i første kvartal i år, noe som er ett prosentpoeng lavere enn i fjor.

Ramadan-utspillet til integreringsminister skaper storm

Inger Støjberg, Danmarks integreringsminsiter, har skapt oppstuss med sitt innlegg om muslimenes fastehøytid.

Rekordmange fikk norsk statsborgerskap i fjor

Til sammen fikk 21.600 personer norsk statsborgerskap i 2017, noe som er ny rekord med god margin og 7.900 flere enn året før.

Utrop som e-avis

Internasjonal kultur festival - Beats & Treats 2018

Den 16.06.2018
Damini House of Culture i samarbeid med Stovner Bydel arrangerer internasjonal festivalen på Rommen Scene. Over 120 artister på scenen. Utendørs med stor scene, mat, klar boder også andre aktitivier.

Har du et modig forbilde som fortjener å vinne Skamløsprisen?

For tredje år på rad deler Sex og samfunn ut pris til en eller flere aktører som har løftet frem skambelagte områder innen seksualitet og som har skapt positiv debatt omkring skam. Nå kan du nominere din kandidat til Skamløsprisen 2018!

Hva vet vi om asylsøkeres helse?

Fagseminar: Hva vet vi om asylsøkeres helse og bruk av helsetjenester? 

Er fattigdom selvvalgt?

Velkommen til lunsjseminaret «Er fattigdom selvvalgt?» på MiRA-Senteret i Storgata 53a, 19. juni, 10.30-13.00

Frokostseminar: Inkluderende bedrifter

Oslo kommune sitt mål er å minske sosiale forskjeller og skape en varmere og mer inkluderende by.

19 dager igjen
4 dager igjen
11 dager igjen
22 dager igjen
28 dager igjen

Store inntektsforskjeller blant norskfødte med innvandrerforeldre

Norskfødte med innvandrerforeldre har gjennomgående lavere inntekter enn jevnaldrende uten innvandrerbakgrunn, viser tall fra SSB.

Ungdomsleder ber politikerne gripe inn etter steinkasting

Ungdom på Stovner trenger et bedre tilbud, sier ungdomsrådsleder Ayoub Zannachi etter helgens angrep på natteravner i Oslo-bydelen.

Sametingspresidenten: – Netthets rammer samers ytringsfrihet

Sametingspresident Aili Keskitalo (bildet) mener netthets mot samer er et stort problem. Hun tror hetsen rammer samenes ytringsfrihet.

Søk i et flerkulturelt digitalt bibliotek

Nord- og Vest-Europa vil få flest migranter

Europa er delt i to. Flere mennesker, herunder migranter, bosetter seg i nord, i vest og i midten, mens befolkningen krymper raskt i sør og i øst.

Kulturministeren refser Bøhler for utspill om hip-hop

Kulturminister Trine Skei Grande (V) reagerer kraftig på Jahn Bøhlers (Ap) utspill om at hip-hop og gangster-rap kan ha negativ påvirkning på ungdom. 

Strammere tider for kommuner og fylker

Færre ungdommer og færre innvandrere gir mindre penger til kommuner og fylker neste år. 

Kristen skepsis til å endre på helligdagene

KrF-leder Knut Arild Hareide (bildet) er uenig i forslaget om å endre på de røde dagene i kalenderen og gjøre id om til en nasjonal helligdag.

Utrop på Facebook
Annonse

Slik beskytter du deg mot nettsvindel. Les mer her!

Vi opplever mer og mer nettsvindel – også i Norge. Spørsmålet er hva det er vi kan gjøre selv for å beskytte oss mot IT-kriminalitet? Det finnes heldigvis noen enkle grep som vi alle sammen kan foreta, og som kan være med til at du ikke blir den neste som blir svindlet. Her kan du lese mer om disse!

Annonse

Fortsetter å satse på mangfold

– Egentlig skulle vi gjerne vært fargeblinde og 100 prosent fokuserte på kompetanse alene, men dessverre er det ikke slik. Vi har derfor iverksatt en del mangfoldstiltak i Posten som en del av samfunnsansvaret vårt, sier konserndirektør Randi Løvland til Utrop.

Annonse

Interessante fakta om dekk

Dekk er en av bilens aller viktigste komponenter, og de aller fleste kjøper, bytter og håndterer mange sett med dekk i løpet av livet. 

Norsk Folkehjelp: – En seier for integreringen

– I dag er en gledens dag for mange unger og deres familier, som alt for lenge har bodd på norske asylmottak, sier Henriette Westhrin, generalsekretær i Norsk Folkehjelp.

Kristen studentleder foreslår muslimsk helligdag

Leder i Norges kristelige Studentforbund Ingvild Yrke foreslår å «gi bort» noen av de kristne helligdagene til kvinnebevegelsen, miljøbevegelsen og muslimer.

Sanner roste MiRA-senterets språkcafé

Forrige uke besøkte kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner MIRA-senteret i Oslo, hvor han fikk møte kvinner på språkkafe og mødre som veiledere.

www.AutoDeler.co.no