USA and Europe: The Rise of a New Nationalism

Arrangementsdetaljer

AUF, Utøya

23

mai

09:30

I flere land er høyrepopulistiske partier med varierende grad av forgreninger inn i høyreekstreme miljøer, på frammarsj. Etter Donald Trumps valgseier i USA, kjemper nå Marine le Pen om å bli landets neste president. I Tyskland er høyreradikale AfD i ferd med å etablere seg som en maktfaktor, i Storbritannia bidro Nigel Farage og UKIP sterkt inn mot Brexit, i Østerrike var Frihetspartiet nylig tett på å vinne presidentvalget, og i vårt eget naboland fortsetter Sverigedemokraterna å vokse.

Innledere fra USA, Frankrike, Storbritannia, Tyskland, Østerrike, Sverige og Norge vil belyse dagens situasjon og utfordringene vi har foran oss.

Deltakeravgift uten transport: 400 kroner. Deltageravgift med transport tur-retur Oslo-Utøya: 600 kroner. Halv pris for studenter, pensjonister og uføre. Varm lunsj og enkel ettermiddagsmat er inkludert.

For påmelding send en e-post til paamelding@antirasistisk-senter.no, med beskjed om du ønsker transport eller ikke, om eventuelle krav til maten, og om eventuelle tilpasningsbehov for reisen.

Vel møtt!

Profilerte arrangement

Tilbud om gratis førstehjelpekurs for kvinner, spesiel mødrene

Norsk Folkehjelp Oslo, OASEN Kvinner Krysser Grenser i samarbeid med Somali Women Empowerment og Bøler frivilligsentral tilbyr gratis førstehjelpskurs for kvinner spesielt mødrene.

Fredag 27. April  kl 17:00 - 20:00 og Lørdag 28. April  kl 14:00 - 17:00 (man må komme begge dager)

Sted: Johan Scharffenbergs vei 105

Sammen for en bedre hverdag - Dialogsamling

Valg av utdanning og valg av partner
Kunnskapsformidling og forebygging av tvangsekteskap, negativ sosialkontroll og konflikter.
Arrangementet er åpent og gratis for alle.

Arrangerer: Internasjonal Helse Sosial Gruppe - IHSG

Internasjonal kultur festival - Beats & Treats 2018

Den 16.06.2018
Damini House of Culture i samarbeid med Stovner Bydel arrangerer internasjonal festivalen på Rommen Scene. Over 120 artister på scenen. Utendørs med stor scene, mat, klar boder også andre aktitivier.