USA and Europe: The Rise of a New Nationalism

Arrangementsdetaljer

AUF, Utøya

23

mai

09:30

I flere land er høyrepopulistiske partier med varierende grad av forgreninger inn i høyreekstreme miljøer, på frammarsj. Etter Donald Trumps valgseier i USA, kjemper nå Marine le Pen om å bli landets neste president. I Tyskland er høyreradikale AfD i ferd med å etablere seg som en maktfaktor, i Storbritannia bidro Nigel Farage og UKIP sterkt inn mot Brexit, i Østerrike var Frihetspartiet nylig tett på å vinne presidentvalget, og i vårt eget naboland fortsetter Sverigedemokraterna å vokse.

Innledere fra USA, Frankrike, Storbritannia, Tyskland, Østerrike, Sverige og Norge vil belyse dagens situasjon og utfordringene vi har foran oss.

Deltakeravgift uten transport: 400 kroner. Deltageravgift med transport tur-retur Oslo-Utøya: 600 kroner. Halv pris for studenter, pensjonister og uføre. Varm lunsj og enkel ettermiddagsmat er inkludert.

For påmelding send en e-post til paamelding@antirasistisk-senter.no, med beskjed om du ønsker transport eller ikke, om eventuelle krav til maten, og om eventuelle tilpasningsbehov for reisen.

Vel møtt!

Profilerte arrangement

Gratis kurs - livredning i vann for ungdom

Norsk Folkehjelp Oslo - OASEN, Kvinner Krysser Grenser
tilbyr gratis kurs - livredning i vann for ungdom alder
13 - 18 år i Oslo
Søndag 24. juni 2018
kl : 10:00 - 15:30