Nytt album fra Hanne Tveter. "Mexico en MI"

Arrangementsdetaljer

Riksscenen, Trondheimsveien 2.

22

april

21:00

21. april utgir hun sitt sjette album México En MI. En reise i meksikansk populær og folkemusikk hvor en rekke komponister blir presentert og autentisk formidlet av Hannes stilsikre stemme, godt støttet nav hennes norske band. Albumet har også et bonusspor som er produsert i Mexico av den verdenskjente trommeslageren og produsenten Alvaro López som også  er musiker for meksikanske superstjerner som Luis Miguel, Yuri, José José med flere.Med sitt sjette soloalbum byr Hanne Tveter på en fargesprakende kavalkade, og du får høre stiler fra ulike regioner og albumet reflekterer artistens mange opphold i México og studier av meksikanske musikkstiler. Hanne er godt etablert som verdensartist og må regnes som Norges fremste ambassadør i landskapet mellom latinsk, spansk og norsk tradisjonsmusikk. Musikalske møter mellom kulturer er blitt hennes varemerke som artist, og hun beveger seg like stilsikkert enten det er innen jazz, latin, flamenco eller folkemusikk. Det nye albumet er hennes hyllest til México, og utvilsomt det nærmeste du kommer den meksikanske folkesjelen uten flybillett.

Hannes musikk vekker også oppsikt i utlandet, og i México har over 80 millioner TV-seere sett henne i forbindelse med konserter og intervjuer både i México og i Norge. Hun har turnert med Méxicos fremste mariachi og jazzmusikere og skal i år turnere med sitt meksikanske jazzband i mai, hvor første konsert sendes direkte på meksikansk nasjonal radio. Hun er også invitert som artist til den norske ambassadens 17. mai arrangement i México City. 

Fredag 21. april slippes albumet på alle digitale plattformer og fysisk i Norge. Lørdag 22. april klokken 21.00 er det duket for releasekonsert på Riksscenen i Oslo.

Foruten Hanne Tveter på vokal, vil bandet bestå av bandleder Sverre Indris Joner på trekkspill, Torbjørn Sandvik på gitar/jarana, Karl Espegard på fiolin, Mari Birgitte Halvorsen på fiolin, Martin Simensen på trompet, Roger Morland på kontrabass, Ole Andreas Olafsrud på perkusjon og Antonio Torner på trommer/cajon.

Profilerte arrangement

Tilbud om gratis førstehjelpekurs for kvinner, spesiel mødrene

Norsk Folkehjelp Oslo, OASEN Kvinner Krysser Grenser i samarbeid med Somali Women Empowerment og Bøler frivilligsentral tilbyr gratis førstehjelpskurs for kvinner spesielt mødrene.

Fredag 27. April  kl 17:00 - 20:00 og Lørdag 28. April  kl 14:00 - 17:00 (man må komme begge dager)

Sted: Johan Scharffenbergs vei 105

Sammen for en bedre hverdag - Dialogsamling

Valg av utdanning og valg av partner
Kunnskapsformidling og forebygging av tvangsekteskap, negativ sosialkontroll og konflikter.
Arrangementet er åpent og gratis for alle.

Arrangerer: Internasjonal Helse Sosial Gruppe - IHSG

Internasjonal kultur festival - Beats & Treats 2018

Den 16.06.2018
Damini House of Culture i samarbeid med Stovner Bydel arrangerer internasjonal festivalen på Rommen Scene. Over 120 artister på scenen. Utendørs med stor scene, mat, klar boder også andre aktitivier.