Unge muslimer tar et oppgjør i egne rekker!

Arrangementsdetaljer

Quality Hotel & Resort Sarpsborg, Bjørnstadveien 20, 1713 Sarpsborg.

4

august

15:00

Verdenssamfunnet har i flere tiår kjempet en intens kamp mot terror og ekstremisme. Den såkalte Islamske staten (IS) i Syria og Irak har gitt terroren en ny dimensjon og berører oss også her hjemme i Norge og Europa. De ferske angrepene i Storbritannia er dessverre soleklare eksempler på dette.

Minhaj-ul-Quran Norge tar denne utfordringen på alvor, og arrangerer i den forbindelse anti-ekstremismecampen Al-Hidayah for ungdommer fra hele Europa i Østfold - episenteret for flere av Norges syria-farere. Over 500 ungdommer fra hele Europa og Storbritannia vil delta på denne helgeretretten slik at de kan rustes i kampen mot ekstremisme og radikalisering.
 
Foredragsholder og hovedgjest for anledningen er den anerkjente muslimske teologen – Dr. Muhammad Tahir-ul-Qadri, grunnlegger av den verdensomspennende islamske bevegelsen Minhaj-ul-Quran International (MQI) og forfatter av ”Fatwa mot ekstremisme og selvmordsbombing”.
 
Åpningssesjonen av denne konferansen, på fredag den 4. August, begynner med en pressekonferanse for både mediehus og inviterte gjester, med mulighet for spørsmål og svar. Deres mediainstitusjon er hjertelig velkommen.
 
Det er bekreftet at stortingsrepresentanter, terrorforskere, representanter fra PST og politiet, og fylkesordførere i både Akershus og Østfold vil delta.
 
Vi ber om at dere melder ifra om deres deltakelse per mail til: lansering@minhaj.no innen fredag 30/6-17.
Profilerte arrangement

Internasjonal kultur festival - Beats & Treats 2018

Den 16.06.2018
Damini House of Culture i samarbeid med Stovner Bydel arrangerer internasjonal festivalen på Rommen Scene. Over 120 artister på scenen. Utendørs med stor scene, mat, klar boder også andre aktitivier.