Homofile vil ikke date muslimer

I en undersøkelse foretatt av Utrop svarer svarer 81 prosent at de er åpne for å innlede et forhold med en ikke-vestlig person. Kun halvparten så mange kunne tenke seg å innlede et forhold dersom personen var muslim.

Integreringspolitikkens fremtid

0
Når den nye rødgrønne regjeringen inntar sine kontorer, er håpet at alle departementer, etater og direktorater får grundige og omfattende instrukser om integreringspolitiske mål og virkemidler. Behovet er særlig sterkt for en helhetlig satsing på innvandreres inkludering og kvalifisering, skriver Alfredo Biamont i denne kommentaren.

Den rødgrønne regjeringen er nyrasistisk

0
Den rødgrønne regjeringen har lagt fire år med kontroll på integrerings- og innvandringspolitikken bak seg og skal fortsette i fire år til. Utrop har fulgt godt med på dette feltet like lenge, og kan konkludere med at regjeringen fører en assimileringspolitikk som baserer seg på det vi kan kalle nyrasisme.

Kaller norske politikere feige

0
Kaltham Alexander Lie og Mansour Saberi etterlyser mer engasjement fra politikerne i kampen mot homofiendtlighet i det muslimske samfunnet.

Nye etniske opptøyer i Sør-Afrika

0
I september blusset det xenofobiske hatet igjen opp i byen Durban i Sør-Afrika. En tungt bevæpnet gjeng på rundt 40 menn gikk til angrep på deltagerne i et møte i Kennedy Road Development Committee. Minst to personer er døde, og mange har rømt fra det ureglemterte slumområdet i Kennedy Road.

Myndighetene må ta homofile innvandrere på alvor

0
Holdningsundersøkelsen som Utrop har gjennomført blant etnisk norske homofile viser overraskende resultater. Den homofile befolkningen er overraskende positive til å innlede et forhold med...

Folkestyre på egne betingelser

Vestlige bistandsorganisasjoner bør være støttespillere heller enn å blande seg inn i prosessen med utvikling av demokrati i Somalialand. Det mente flere under et nylig avholdt seminar i Oslo.

Notiser

0
Rekordhøy arbeids- og familieinnvandringOslo (NTB): Mer enn 48.000 ikke-nordiske statsborgere innvandret til Norge i fjor. Dette er rekord, viser tall fra SSB. 13.561 innvandrere...

Ta det med ro…ting ordner seg

0
Så er det slutt på sirkuset og stortingsvalget er over. Det er slutt på meningsløs prat om folk flest og vanlige folk. Nå blir det...

Homofile innvandrere i ny forskning

0
Den hittil begrensede kunnskapen om homofile innvandrere i Norge er i ferd med å få et løft. I 2010 kommer både en masteroppgave og en bok om emnet.