Innvandrere bør få obligatorisk likestillingskurs

0
  –  På Furuset tilbyr Bydel Alna minoritetskvinner kurs i likestilling. Kurslederne mener det er noe alle bør delta på.

Utdanner Norge terrorister?

0
I sin sikkerhetsvurdering av 2009 skriver Politiets Sikkerhetstjeneste (PST) ”Det vurderes som sannsynlig at studenter og forskere fra bekymringsland kan tilegne seg kunnskap og teknologi som kan misbrukes i forbindelse med utvikling av masseødeleggelsesvåpen.” Det er en ganske drøy påstand.

Mangfoldet har nådd speiderne

0
En av Norges eldste barne- og ungdomsforeninger – speidergruppa Kampianerne – er blitt flerkulturell. Nylig feiret man 90-årsjubileum med en filmfestival på Klingenberg kino med filmer laget av unge speidere.

Forslag til FrPs prinsipproblemer

0
Nylig la leder av FrPs programkomité, Per Sandberg, frem forslag til nytt partiprogram. Til tross for at komiteen hevder den har jobbet over ett år med programmet er det fullt av selvmotsigelser, motstridende argumenter og store svarte hull, skriver Utrop på lederplassen.

Kommentar s 3: Ytringsfrihet og hijab

0
Det har foregått en diskusjon om bruk av hijab i politiet. De som forsvarer kvinnenes krav til å bære hijab gjør det enten ved å anse dette som en menneskerett i sammenheng med uttrykksfrihet, eller som retten til å utøve religion. De som kritiserer hijab baserer sin kritikk på forskjellige grunner som for eksempel at politiet må være verdi- og religionsnøytral.

Notiser

0
Normal 0 21 false false false ...

Midtside: Askepott i hijab

Står muslimske kvinners bruk av hijab i veien for deres integrering i Norge? Virker det støtende på folk?

Verden Rundt

0
Bangladesh: Stammeleder løslatt Stammeleder Ranglai Mro, lederen for Mru-folket som holder til i fjellområdene i Chittagong, ble nylig sluppet ut etter nesten to år i fengsel. Mro ble arrestert i...

Lettnorsk: Skal undersøke innvandreres helsebehov

0
Forskningsprosjekt skal gi innvandrere bedre behandling i Helse-Norge.

Utrop for 5 år siden: Solberg på moskè

0
Etter å ha kippet av seg skoene, steg kommunalministeren inn i moskeen Jamaat-E Ahl-E Sunnat på Grønland på fredag.