Mer ujevn fordeling av innvandrere i arbeidslivet

Balansen mellom sysselsatte med og uten innvandrerbakgrunn på norske arbeidsplasser ble litt svakere i perioden 2005-2015, viser en fersk rapport.

Politiet fikk beskjed om å «ta grep» etter PSTs terrorvarsel

Politidirektoratet sier politi­distriktene ble informert om økt trusselvurdering fra høyreekstreme mot moskeer, og ba dem «opprette dialog» med trossamfunnene.

Frp-politikere i Agder får pålegg: – Ta avstand fra SIAN

Fylkesleder Christian Eikeland i Agder Frp advarer partifellene mot å la seg lokke ut i SIAN-debatter på sosiale medier.

Flyktninger gir eldre en hjelpende hånd

I går var det tiårsjubileum for den årlige dugnaden i Rådhusgata Bofellesskap i Øvre Eiker.

PST justerte opp farenivå for moskeer uten å si ifra

I mai justerte PST opp trussel­nivået for angrep fra høyre­ekstreme, uten å varsle moskeer om at «samlingssteder for muslimer» sto først blant mulige terrormål.

Norge sier nei til Frankrike: Vil ikke ta imot personer reddet i Middelhavet

Justisminister Jøran Kallmyr (Frp) har svart nei på en fransk henvendelse om Norge kan ta imot flyktninger og migranter som er reddet opp fra Middelhavet.

Nytt NRK-program med Faten i kveld

Vi har ikke gjort nok for å forebygge høyreekstremisme siden 22. juli, mener Faten Mahdi al-Hussaini. I kveld er hun med på NRKs nyeste satsing på debattfronten.

Ingen innvandrertalere på integreringskonferansense

Ap-politiker i Oslo Elvis Chi Nwosu reagerer kraftig på at regjeringen inviterer til en integreringskonferanse hvor ingen med minoritetsbakgrunn er blant hovedinnledere.

Norske muslimer ber om politihjelp etter moskéskytingen

Norske muslimer over hele landet føler seg utrygge etter moskeskytingen i Bærum og ber politiet om hjelp til å ivareta sikkerheten i moskeene.

Høyesterett vil ta opp prinsippsak om alderstesting

Høyesterett skal avgjøre om simpel sannsynlighetsovervekt er nok for å fastslå om en asylsøker er mindreårig.
X