Foreslår poengbasert innvandring

Storbritannias innenriksminister Priti Patel går for en streng innvandringspolitikk, og slutt på fri flyt av personer.

Flere arbeidsinnvandrere til Polen enn polakker til Norge

For andre år på rad har Polen mottatt flere arbeidsinnvandrere enn noe annet OECD-land. Samtidig reiser stadig færre polakker til andre europeiske land for å jobbe.

Giftet seg etter 45 års atskillelse

Afro-amerikaneren Howard Foster måtte slå opp med sin hvite kjæreste Myra Clarke grunnet rasistisk press fra samfunnet rundt seg. Nå er de sammen igjen etter 45 år.

Reddet rundt tusen flyktninger fra å drukne

Over 1.000 menneskeliv har han bidratt til å berge fra Middelhavet. – Du får litt nye perspektiver. Ting er ikke svart-hvitt, sier Torjus Sundsdal.

Italienske offiserer drapstiltalt etter migrantforlis

To italienske offiserer stilles for retten, tiltalt for uaktsomt drap, etter at en fiskebåt fra Libya med flyktninger og migranter forliste i 2013.

«Har savnet deg så mye»

En video med to bestevenner, den ene svart og den andre hvit, går sin seiersgang på sosiale medier.

Ønsker fortgang i endringstakten for klima og mangfold

En allianse av nordiske næringslivsledere, "Nordic CEOs for a Sustainable Future", møtte nylig statsministrene for de fem nordiske landene. Sammen diskuterte de klimaendringene og mangfold og inkludering i arbeidslivet.

Forsker: – Feilrapportering om høyreekstrem terror

Jacob Aasland Ravndal fra C-REX - Senter for ekstremismeforskning sier høyreekstrem vold og terror ikke er på oppgang i Europa.

– Flyktningstrømmen begynner å bli lønnsom

Høytutdannede mennesker flykter i større grad fra konfliktsoner. Mottakerlandene trenger å bruke ferdighetene til disse menneskene på en bedre måte. Flyktningstømmen til Tyskland er i ferd med å bli lønnsom.

Lesbisk indisk-pakistansk par giftet seg

Kjæresteparet Bianca Maieli og Saima Ahmad giftet seg nylig i California.
X