– Kriminelle tenåringsgutter bak opptøyene

Kriminelle tenåringsgutter uten tilknytning til palestinasaken sto bak opptøyene i forbindelse med demonstrasjonene i Oslo mot krigen på Gaza, mener enkelte som var der. Utrop har snakket med to av de fredlige demonstrantene som ble forstyrret av bråket.

Det skjer

Normal 0 21 ...

Øyeblikket

Torsdag 15.januar hadde Palestinakomiteen en markering utenfor Stortinget. Foto: Oscar Tawil Vitry

Muslimsk grunnskole i Oslo?

Allerede i høst kan Oslo få en muslimsk skole.

Debatt: Kunsten å være homo i annerledeslandet

Det er ikke bare enkelt å være annerledes her i dette annerledeslandet. Jeg synes det er vanskelig å være homofil, skriver Ole-Fredrik Einarsen, seniorrådgiver hos Likestillings- og diskrimineringsombudet.

Midtsidesak: Hedmark: Fra rasiststempel til flerkulturell suksess

På begynnelsen av 1990-tallet var Brumunddal i Hedmark synonymt med rasisme og fremmedfrykt i manges ører. I dag kan fylket vise til en meget vellykket flerkulturell satsing. Hva har skjedd? 

Flere enn én nyttårsdag i Norge

I den gregorianske kalenderen, som vi bruker i Norge, var 1. januar begynnelsen på det nye året. Andre land og religioner har andre nyttårsdager avhengig av hvilken kalender som brukes.

Oversetter persiske klassikere

Boken "Papegøyen og kjøpmannen" ble lansert under Rumifestivalen 14. november. Dette er den første av en rekke tospråklige bøker som det nystartede Humle forlag planlegger å gi ut. 

Mer mangfold i TV-serier for barn

Interessen for TV-serier for barn som gjenspeiler samfunnet vi lever i idag, er på fremmarsj. 
X