Bosnias veiskille

Krigsflyktning-generasjonen kan være med på å bestemme om landet velger fortsatt status quo eller videre integrasjon i Europa.

Flyktningers psykiske helse glemt

Enslige mindreårige asylsøkere har høy risiko for psykiske helseproblemer. Likevel er det forsket lite på hvordan de best kan behandles.

Butikkansatte utsatt for grove trusler

I omtrent en måned har Bunnpris på Kampen i Oslo vært besøkt av uønskede kunder, som truer butikkansatte. Ved to anledninger er bråkmakere anmeldt til politiet. Men situasjonen er fortsatt uendret for butikkens ansatte.  

Flerkultur gunstig for norsk næringsliv

– Utviklingen på det globale arbeidsmarkedet gjør at Norge i fremtiden må kjempe om kvalifisert utenlandsk arbeidskraft. Hvis vi ikke skaper et arbeidsliv hvor det er plass for alle, vil vi få et problem, sier konsernleder i Posten Norge, Randi Løvland.

Hun kritiserer konkurransen Miss Pakistan

Hun tok tredjeplassen i Miss Pakistan 2010. Men hun mener at det var mange problemer med konkurransen. – Mange av jentene reiste hjem fra konkurransen fordi lederne behandlet dem dårlig, sier Barira Lateef (21).

OXLO Extra Large for menigheten

OXLO Extra large skulle vært en kampanje for alle innbyggere i Oslo, men er i dag blitt et arrangement for migrasjonsmenigheten.

JURK: For å leie leilighet må du betale depositum

Denne saken kom inn til JURK:Irina er en 25 år gammel kvinne fra Russland. Hun skal leie en leilighet. Utleier krever et depositum av henne på syv måneders husleie. Utleier krever også at hun skal betale for å opprette en depositumskonto. Har utleier rett til å kreve dette?

Butikkansatte

I omtrent en måned, har Bunnpris på Kampen i Oslo vært besøkt av uønskede kunder, som truer butikkansatte. Ved to anledninger er bråkmakere anmeldt til politiet som ikke gjør noe.

Flyvende tepper, (Pot)tetett løgn(fabrikk) og armbånd som lenker

Armbånd, afghanske tepper, pengestøtte og (pot)juks reiser spørsmål om grenser for korrupsjon, løgn og sannheter. En prinsesse snakker både med hester, engler og trolig med de døde.

Valgsjokk i Sverige

De innvandringsfiendtlige Sverigedemokraterna kom inn i Riksdagen etter å ha gjort sitt beste valg noensinne. Uvitenhet blant velgerne, det politiske establishments manglende vilje til å utfordre partiet og det at partiet har moderert sine standpunkter, nevnes blant årsakene til valgskredet.
X