Tiltaks-fella

Larysa Kristiansen (48) har gått inn og ut av NAV-kurs og praksisplasser i ti år, men aldri hatt en ordinær jobb. Fører det norske systemet til at folk blir fanget i en evig runddans av tiltak?

Knarvik ønsker seg diskriminering

Utrop mener: Tegner Thomas Knarvik har helt klart tatt til orde for diskriminering. Men det er likevel håp for ham som satiriker. 

Sagt siden sist

Om rasisme, innvandring og integrering

Merk dere navnet Khawar Qadir

Et par innlegg på Facebook. Det var alt Qadir skrev, og nå er han blitt populær blant norskpakistanere. Qadir representerer en ny generasjon norskpakistanere som er klare for å ta oppgjør med urettferdighetene i sine egne miljøer. 

– Kritikk fra Sivilombudsmannen må få konsekvenser

Nettverket Grenseløs kjærlighet (GK) mener statssekretær i Justisdepartementet, Marit Berger Røsland, lyver for å frasi seg ansvar.

Slik lever pakistanske kvinner i Norge

De sliter med muskel-skjelett-plager etter tvungen migrasjon til Norge, men hjelper hverandre gjennom å møtes til samtaler, yoga og aktiviteter som "sisten". Beate Lie Sverre har forsket på helsen til eldre pakistanske kvinner i Norge. 

Lanserer pilotprosjekt for å aktivisere unge asylsøkere

I anledning FNs internasjonale flyktningdag gikk UngIntro ut til lokalbefolkningen på Hadeland for å invitere privatpersoner til å gjøre en forskjell for mindreårige, enslige asylsøkere.

Den indiske rasismen

Afrikanere blir utsatt for rasistisk vold i India. En internasjonal undersøkelse viste at India er det mest rasistiske landet i verden. Er den indiske rasismen verre enn andre steder?

Hvem er egentlig Thomas Mair?

Alt du trenger å vite om den 52-årige mannen som nå er siktet for drapet på Labour-politikeren Jo Cox.

– Innvandrerkvinner blir utnyttet

– Vi at mange kvinner opplever å bli utnyttet som gratis arbeidskraft blant enkelte arbeidsgivere i en uforholdsmessig lang periode, uten at det leder til videre jobb, uttalte MiRA-Senterets leder, Fakhra Salim.
X