Frp-politikere i Agder får pålegg: – Ta avstand fra SIAN

Fylkesleder Christian Eikeland i Agder Frp advarer partifellene mot å la seg lokke ut i SIAN-debatter på sosiale medier.

Ingen innvandrertalere på integreringskonferansense

Ap-politiker i Oslo Elvis Chi Nwosu reagerer kraftig på at regjeringen inviterer til en integreringskonferanse hvor ingen med minoritetsbakgrunn er blant hovedinnledere.

Politikere unngår å ytre seg av frykt for netthat, viser undersøkelse

Tonen i samfunnsdebatten har blitt mer hatefull de siste årene. Det mener over halvparten av norske politikere, ifølge en fersk undersøkelse.

Takknemlig for støtten etter terrorangrepet

– Det var utrolig rørende å se at så mange hadde stått opp en søndag morgen klokka åtte for å vise oss sin støtte, sier imam Hamid Farooq fra Islamic Cultural Center (ICC) i Oslo.

SV-politiker foreslår kvitteringsordning i politiet

Oslo SVs Assad Nasir ser for seg nye virkemidler for at politiet skal behandle innbyggerne likest mulig.

FN: Norge bryter forpliktelser om familiegjenforening

FN mener den norske regjeringen bryter internasjonale forpliktelser om å gi flyktningers familie en enklest mulig vei til landet.

Under en prosent med innvandrerbakgrunn i konsernledelser

Kun tre av de 50 største selskapene i Norge har nordmenn med flerkulturell bakgrunn i konsernledelsen, ifølge en gjennomgang.

Eksperter: Sammenheng mellom kvinnehat og høyreekstremisme

Kvinnefiendtlige holdninger og høyreekstremisme kan settes i sammenheng, ifølge eksperter.

– De velger utdanningen selv!

Ungdom med innvandrerbakgrunn blir møtt med holdninger om at de velger den utdanningen foreldrene ønsker for dem. Dette stemmer ikke alltid, sier forsker Marianne Takvam Kindt til kifinfo.no; Kjønnsbalanse og mangfold i forskning.
X