Kim Friele utfordret Mohyldeen Mohammad

Kim Friele mener LLH gjør for lite for homofile asylsøkere.
Foto: Wikipedia Commons
Author Recent Posts Saroj Chumber Latest posts by Saroj Chumber (see all) Innvandrer på hyttetur - 31.07.2013 På tide å møtes på midten - 09.05.2011 En rettferdig asylpolitikk - 17.01.2011 Homoaktivisten Kim Friele har utfordret Mohyldeen Mohammad til å møte hun til en offentlig steining 17. mars. Men Mohammad har allerede forlatt landet. Mohyldeen Mohammad, […]
Saroj Chumber
Latest posts by Saroj Chumber (see all)

Homoaktivisten Kim Friele har utfordret Mohyldeen Mohammad til å møte hun til en offentlig steining 17. mars. Men Mohammad har allerede forlatt landet.

Mohyldeen Mohammad, som holdt hovedappellen under den muslimske demonstrasjonen mot Dagbladet i Oslo nylig, sa til Klassekampen at homofile fortjener dødsstraff.

– Jeg har levd 33 år med min elskede av samme kjønn. Ifølge ham bør jeg steines til døde. Jeg tar for gitt at han har mot til å møte meg, en 75 år gammel lesbe, ansikt til ansikt. Jeg oppfordrer han derfor til å møte meg alene til en offentlig steining på Youngstorget 17.mars klokken 14.00, så får vi se om han tør å stå for det han sier, skriver Friele og inviterer til en aksjon kalt “Aksjon møtepunkt.”