Gilani til Eurosport

– Det hjelper ikke å ha integrering uten inkludering. Det sistnevnte uteblir hvis integrering ikke er vellykket, sier Yousuf Gilani (Ap), lokalpolitikeren fra Drammen.
Yousuf Gilani har fått deltidskontrakt med kanalen Eurosport om å kommentere cricket-kamper. Venstre-politikeren er nemlig også leder i Norges Cricketforbund. Ifølge Gilani har Eurosport fått i gang cricketsendingene etter forhandlinger med det internasjonale cricketforbundet (ICC). Men hvor mye kontrakten mellom ICC og den felleseuropeiske sportkanalen, som kringkaster på tjue språk, kommer på, vet han ikke. […]

Yousuf Gilani har fått deltidskontrakt med kanalen Eurosport om å kommentere cricket-kamper. Venstre-politikeren er nemlig også leder i Norges Cricketforbund.

Ifølge Gilani har Eurosport fått i gang cricketsendingene etter forhandlinger med det internasjonale cricketforbundet (ICC). Men hvor mye kontrakten mellom ICC og den felleseuropeiske sportkanalen, som kringkaster på tjue språk, kommer på, vet han ikke.

– Nei, det har jeg ingen som helst peiling på. Jeg gleder meg uansett til å ta fatt på jobben, sier han til utrop.no.

Foto : Cappelen Damm

De “illegales” historie

Boken «Illegal» kom ut forrige uke. Den skal gi bedre innsikt i hvordan illegale papirløse har det i Norge.
Boka er skrevet av NRK-journalistene Caroline Rugeldal og Janne Kjellberg som begge har laget flere tv-dokumentarer om papirløse innvandrere.

Boken følger forskjellige papirløse gjennom flere år, blant dem Ismail. Han levde i skjul i Norge i fem år, før han forsvant sporløst.

– Vi har ikke funnet ut hvor han er blitt av. Kanskje i Europa, kanskje i Canada, sier Rugeldal til ht.no.