Han må reise ut av Norge

Author Recent Posts Janet Ohemeng Latest posts by Janet Ohemeng (see all) Lag jollof rice - 27.05.2016 – Hiv-positive kvinner skjuler sykdommen - 12.06.2012 Enveisbillett til Stavanger – med hjelp fra mamma - 22.04.2012 I forrige uke var det en stor demonstrasjon mot rasisme. Politiet arresterte en palestiner mens han var på vei demonstrasjonen. Politiet […]

I forrige uke var det en stor demonstrasjon mot rasisme. Politiet arresterte en palestiner mens han var på vei demonstrasjonen. Politiet sendte ham til Trandum asylmottak. Norske myndigheter har fått tak i passet hans. Det betyr at de kan sende han tilbake til Palestina.

Palestineren bodde i palestinerleieren ved siden av Jakob kirke. Nå er de andre som bor der redde for at også de skal bli arrestert.
– Det samme kommer nok til å skje med oss. Det som skjer nå er at vi sikkert må flytte på oss, men uansett hva som skjer så skal vi finne en fredlig løsning på dette, sier talsmann for  palestinerleieren, Mohamed Ganam.

Nordmenn ble mer positive til innvandrere

Folk i Norge er mer positive til innvandrere etter 22. juli enn de var i ukene før terrorangrepene. Det viser nye tall fra SSB.

Den største endringen skjedde i meningene om utsagnet ”innvandrere flest er en kilde til utrygghet i samfunnet”. 48 prosent var uenige i dette før terroren, mens andelen etterpå var på hele 70 prosent.
Foto : Claudio Castello