Nytt med levende bilder

 
Foto: Skjermdump/YouTube/globalnews.ca
Author Recent Posts Claudio CastelloJournalist i Utrop Latest posts by Claudio Castello (see all) FlePsy vil ha et mer inkluderende og mangfoldig psykolog-Norge - 18.04.2024 – Høyrepopulistisk tilbakeslag et reaksjon på salafisme - 17.04.2024 Fortsatt langt frem for reell likestilling på arbeidsplassen - 16.04.2024 Urinnvåner raste mot anti-immigrasjonsprotestEn 40-årig mann fra Arizona kom nesten i […]

Urinnvåner raste mot anti-immigrasjonsprotest
En 40-årig mann fra Arizona kom nesten i klammeri etter å ha konfrontert en gruppe som demonstrerte mot Barack Obamas innvandringsreform. Mannen, som har urbefolkningsbakgrunn, mente amerikanere som protesterer mot innvandringsreformen er hyklere.

– Vi inviterte ingen av dere hit. Det er vi, urbefolkningen, som er de virkelige amerikanerne. Alle dere andre er her ulovlig, utbasunerte han ifølge nettstedet The Young Turks.

Se videoen her

Sør-koreanere raser mot prøvesprengning

Nord-Koreas atomprøvesprengninger har ført til sterke internasjonale reaksjoner. I nabolandet Sør-Korea har det vært holdt protestaksjoner mot prøvesprengningene, hvor enkelte har ropt slagord mot den nord-koreanske lederen Kim Jong-Un og brent det nord-koreanske flagget. Også i Japan er det sterk bekymring for måten nord-koreanerne har agert på.

– Nå har de oss innen rekkevidde, sier en svært bekymret eldre kvinne til Russia Today.

Se videoen her

Naturkatastrofer ødelegger for turismen

Sommeren i år har vært en av de varmeste på lenge i Australia. Skog- og buskbranner har herjet, særlig i den sør-østlige delstaten Victoria. Her har private hjem, feriehjem og hoteller blitt gjenstand for naturkreftenes vrede.

– Vi har hatt flere skogbranner på rad. Hvis dette fortsetter så vil det gå utover hele turistindustrien, forteller hotellsjef Bernard Qadar til Journey Man Pictures.

Se videoen her

– Vi ble terrorisert 

Katalina, Tibor og deres tre barn (bildet) er sjeleglade over å ha kommet til Canada. Livet i Toronto er langt bedre enn i hjemlandet Ungarn, forteller familien til den canadiske tv-kanalen Global News.

– I Ungarn ble vi regelrett terrorisert av høyreekstreme, og så ikke annet valg enn å søke asyl i Canada. Vi fikk høre fra venner og bekjente som er igjen i landsbyen at huset vårt ble brent ned til grunnen kun noen få dager etter at vi forlot Ungarn.

Likevel er det ikke alle som tror på rom-flyktningenes historier, og enkelte mener de utnytter det canadiske asylsystemet.

Se videoen her