Ukas sitater

 
Foto: John Cameron
Author Recent Posts Claudio CastelloJournalist i Utrop Latest posts by Claudio Castello (see all) Shwan Dler Qaradaki er Årets Olsokkunstner - 19.04.2024 FlePsy vil ha et mer inkluderende og mangfoldig psykolog-Norge - 18.04.2024 – Høyrepopulistisk tilbakeslag et reaksjon på salafisme - 17.04.2024 – Et åpent europeisk arbeidsmarked, sammen med demografiske endringer, vil trolig tvinge frem trygdereformer. […]

– Et åpent europeisk arbeidsmarked, sammen med demografiske endringer, vil trolig tvinge frem trygdereformer. Mer velferd vil bli levert som lokale tjenester. Flere ytelser vil bli knyttet til innsats og innskudd. Den integreringsfiendtlige kontantstøtten står forhåpentligvis for fall.

Lederartikkelen Åpne grenser i Dagens Næringsliv, publisert 04.01.

– Jeg mener det største problemet i dette landet er åpne grenser. Folk peker mye på islamistisk terror mot USA, men det mener jeg er feil.

Skuespilleren Steven Seagal (61, bildet), vurderer å stille til valg som guvernør i Arizona, kunne TV-kanalen ABC15 melde 04.01. Innvandring er en av hans kjernesaker.

– At kommunen ikke har oversikt over hva innvandrerne koster oss, er ikke mindre enn oppsiktsvekkende og totalt uakseptabelt.

FrPs Elin Marie Andreassen til Adresseavisen 07.01, om hvorfor så få innvandrere kommer ut i arbeid eller utdanning i Trondheim kommune.

– En kan ikke bare planlegge, planlegge og endre. Politikerne må bestemme seg.

En oppgitt direktør for Varanger museum, Sigrid Skarstein, til Finnmarken 05.01, om hvordan planene om et nytt kvenmuseum i Vadsø har tatt 47 år og kostet 14 millioner kroner i planlegging.

– Vi ser jo fra tid til annen forsøk på både sprit- og sigarettsmugling og enkelte saker med narkotika i dette området som er Schengens yttergrense til sjøs. Her har jo politiet ansvar for overvåkning av grensekryssende aktivitet og illegal innvandring.

Politiinspektør Frank Sandsund til NRK 07.01, om Kystverkets nyopprettede analyseenhet i Vardø som skal bistå politi og toll langs hele Norges kyst.