Verden Rundt

Går over til engelskspråklig baseballuniform

 
Foto: Skjermdump/sportslogos.net
Author Recent Posts Claudio CastelloJournalist i Utrop Latest posts by Claudio Castello (see all) Fredskonferanse under krigsfare - 24.04.2024 Slår på stortromma med Shabana-prisfest - 24.04.2024 – Hærverk møtt med motstandskraft og støtte - 24.04.2024 San Diego Padres, som er den eneste profesjonelle baseballklubben i USA med et ikke-engelskspråklig kallenavn, vil nå tekkes sine engelsktalende […]

San Diego Padres, som er den eneste profesjonelle baseballklubben i USA med et ikke-engelskspråklig kallenavn, vil nå tekkes sine engelsktalende med et nytt og språklig mer konform uniform, melder nettstedet sportslogos.net.

Fra å ha ordet Padres (som betyr prest på spansk) klistret på overdelen, vil det nå stå “The Padres” i den nye uniformen (bildefaksimilen).

Klubben, som i sin tid ble stiftet av meksikanske geistlige i den californianske byen, har bestemt at drakten skal brukes i den tradisjonelle 5. mai-kampen. Kampen inngår i Cinco de Mayo-feiringen, en regional minnedag i Puebla-regionen Mexico, som også blir behørig feiret av meksikanere i USA.

– Vi i Padres har en betydelg fanskare blant de engelsktalende. Tiltaket er på en måte vår takk til de som i alle disse årene har holdt med oss, sier klubbtalsmann Andrew Fountain til sportslogos.net