Foto: Facebook

Ary Morais & Band // Bruna Santana // Melahuset 03.05.19

Velkommen til Lusofoni aften 03. Mai på Melahuset. Ary Morais (Kapp Verde) og Bruna Santana (Brasil) inviterer til en aften med en smak av den lusofone verden. Gå ikke glipp av dette!

Ary Morais
Ary Morais kommer opprinnelig fra Kapp Verde og er en dyktig og engasjert musiker både lokalt og internasjonalt og har de siste årene stått på mange scener i Norge og resten av verden med tradisjonell kappverdisk musikk.

I 1999 ga han ut sitt debut album “Ka Bo Bay Embora” med egenskrevne sanger på kreolsk. De to siste albumene “Abraco Tradicional” og “Sonho Caboverdiano” er en blanding av tradisjonell og moderne musikk fra Kapp Verde.

I 2016 startet Ary Morais nytt band med anerkjente musikere og skal nå på turne til norske kulturhus med prosjektet "Varme Vibber i Vinterkulden". Med fullt band byr han på kappverdisk verdensmusikk med en moderne vri.

Ary Morais presenterer stiler som coladera, Morna, Batuque og Funana, en blanding av tradisjonell og moderne musikk fra Kapp Verde, som har påvirket han i løpet av hans karriere. Musikken er autentisk, fengende, dansbar, emosjonell, og full av tropisk varme og glede.

Bruna Santana
Bruna er en brasiliansk sangerinne født i Sao Paulo, Brasil. Hun bor i Norge og har hatt diverse opptredener som freelance sangerinne her. Bruna er medlem av gruppa Ala Brasil og Oxente.

Bruna begynte med musikk i ung alder, og dukket opp i show på både lokale og nasjonale TV-programmer allerede som 10-åring. Frem til hun var 18 år sang Bruna brasiliansk musikk (MPB), Bossa Nova og Pop musikk med forskjellige band og prosjekter som freelance sangerinne i Brasil.

Etter fylte 18-år reiste Bruna ut av Brasil for å synge i diverse land og byer, som De Forente Arabiske Emiratene, Qatar, Italia, Marroco og Frankrike.

Her blir det heftige rytmer og karnevalstemning!
Ta på deg dansesko og bli med på festen!

Konserten er støttet av Oslo Kommune.

CC: 150,- paypal.me/arymoraisband
Dør: 200,-