Informasjonskapsler på Utrop.no

Utrop benytter informasjonskapsler (cookies) for å levere tjenester på utrop.no. Ved å benytte utrop.no med informasjonskapsler slått på i nettleseren (noe som er standard) samtykker du at Utrop setter informasjonskapsler for å levere tjenesten.

Google Analytics

Google analytics er en tjeneste levert av Google for å analysere traffikk på et nettsted. Analytics setter flere førsteparts-informasjonskapsler for å kunne utføre denne analysen. Se Google sin personverninformasjon for analytics for mer informasjon.

Google

I tillegg til analytics benytter utrop.no noen andre Google-tjenester. Google plus-knapper resulterer i at en enkelt tredjeparts-informasjonskapsel kan bli satt, selv om du ikke er logget inn i Google plus. Bruk av Chrome Frame resulterer i en førsteparts-informasjonskapsel som blir brukt til å hindre unødvendige advarseler fra bibliotek som blir brukt. Se Google sin personvernpolicy for mer informasjon.

Disqus

Utrop benytter disqus som sitt kommentarsystem. Disqus setter flere tredjeparts-informasjonskapsler for å håndtere brukere. Disse informasjonskapslene er satt på domener under disqus.com. Se Disqus sin personvernpolicy for mer informasjon om hvilke opplysninger som blir håndtert og hvordan.

Facebook

Utrop viser Facebook-knapper og strømmer på nettsida. Facebook setter kun informasjonskapsler dersom du allerede er innlogget på Facebook.

Twitter

Utrop viser twitter-knapper, og for å gjøre det setter Twitter tredjeparts-informasjonskapsler. Se twitter sin personvernpolicy for mer informasjon om hvilke opplysninger som blir håndtert og hvordan.