Foto: Partyking.no

De beste tipsene for en magisk sommerfest!

Det er mye å tenke på når sommeren står for døra, ferien skal planlegges med alt mulig gøy, som grillfester i hagen og party på stranden. Her er festeksperternes 5 beste tips på hvordan du fikser den ultimate sommerfesten!

Det er ikke alltid lett å vite hvordan du best planlegger sommerfesten. Det er mange ting som betyr noe og en del ting kan vi dessverre ikke påvirke - for eksempel det uforutsigbare været vi har her i Norden. Men, du kan bare gjøre det beste ut av det. Her deler ekspertene på Partyking.no sine beste tips, og minner deg om viktige ting å huske på!

Planlegg i tide!
Begynn tidlig å planlegge festen din. Hvor skal festen være? Hvem vil du invitere? Grilling, tapas eller cocktailfest? Husk også at mange reiser bort om sommeren. Send derfor invitasjonene dine i god tid, eller opprett et Facebook-event så snart du setter en dato.

Det er bedre med for mye, enn for lite!
Ikke vær gnien, vær heller litt generøs når du handler mat, drikke og snop. Dette tillater deg å slappe av på festen, uten å hele tiden se mot buffetbordet for å se om det er nok mat, og i stedet gjøre hva du bør bruke tiden til: Kose deg i god stemning, mingle med vennene dine og nyte sommeren. Det verste som kan skje hvis du handler for mye mat, er at du står igjen med noen lekre matbokser dagene etter festen.

Hold drikken kald!
Pass på å servere drikken ordentlig kald - det skal nesten gjøre vondt i hånden, så kald skal ølflasken være. Finn fram og fyll opp bøtter, partybaljer eller hvorfor ikke en kul oppblåsbar kjøler med kaldt vann, ikke glem å fylle opp ordentlig med isbiter. Husk å begynne å kjøle drikken allerede dagen før, så den er godt kald når de første gjestene kommer. Sørg også for at det er alkoholfrie alternativer og vann for de som foretrekker det.

La dekorasjonene heve feststemningen!
Feststemningen er ikke bare i gjestenes gode humør, gi festen et ekstra skudd gjennom morsomme dekorasjoner og tilbehør som involverer gjestene! Popcorn maskiner, noen oppblåsbare lounge sofaer, store flamingoer i bassenget, eller glowsticks når mørket faller ... Det er egentlig bare fantasien som setter grenser. Jo mere karakteristiske og unike innslag du finner på, desto bedre er festen. Det tør vi nesten å love deg!

Ha et tema for festen
Temafest er alltid et godt triks å trå til med for en vellykket fest - spesielt hvis det er en blandet gjesteliste der alle ikke er så godt kjent med hverandre. Det vil være en enkel isbryter, og det gir gjestene noe å snakke om hvis alle skal kle seg som sin favoritt superhelt eller bare noe så enkelt som at alle bærer et hodeplagg.

Vi hjelper deg med å skape den beste sommerfesten!
Partyking.no finner du alt du trenger for en vellykket fest. Gode priser, rask levering og et stort utvalg av bartilbehør, festartikler og karnevalsdrakter for enhver anledning. Velkommen til Partyking.no, så hjelper vi deg med å skape sommerens beste fest!