Norsk politi har sendt ut 2.039 utlendinger med tvang i årets seks første måneder. Det er 19 prosent færre enn i første halvår i fjor.
Organisasjonen OMOD frykter muslimer blir forfulgt etter at Diskrimineringsnemnda avgjorde at det ikke er diskriminering å kreve at man hilser på begge kjønn.
Magasinet Folk er Folk, som selges av romfolk på gata, har åpnet spaltene for omstridte grupper som FMI, SIAN og Alliansen. Konspirasjonsekspert John Færseth mener det er grotesk at romfolk selger dette materialet.
SIAN ble etter mye fram og tilbake nektet å delta på Arendalsuka. Nå klager de inn avgjørelsen til Sivilombudsmannen.
Organisasjonen GAPF lanserer i samarbeid med reklamefirmaet JCDecaux kampanjen "Fadime är död - hedersvåldet lever".
Tilgangen på sertifisert halal-kjøtt har vært begrenset siden Nortura kuttet båndene til Islamsk Råd Norge. Nå mener norske muslimer det er behov for en fungerende sertifiseringsordning for halal-kjøtt.
Posten avlyste et møte med en jobbsøker fordi han ikke ville håndhilse på kvinner. Nå har Diskrimineringsnemnda konkludert med at mannen ikke ble diskriminert.
– Det bør bli enklere for personer som ikke bor i Norge å få førerrett for snøscooter i Norge, sier statssekretær Tommy Skjervold i Samferdselsdepartementet.
Blant menn som jobber i kvinnedominerte yrker, er de fleste fra Asia og Afrika. 
Ikke-hvite jobbsøkere blir sjeldnere innkalt til jobbintervju i Sverige og Frankrike enn i Norge og USA. Dette viser en ny studie som blant annet forsker i Institutt for samfunnsforskning (ISF) Arnfinn H. Midtbøen står bak. 
X