Foto: Flicr.com

Lag couscous-salat

Nydelig og lettlaget tilbehør til grillmat i disse varme sommerdager.

Utrop nr. 16/2009 (12.11.2009)

Ingredienser:

2 kopper couscous (kjøp pakke som kan lages på fem minutter, couscous er gryn fremstilt av semule av durumhvete). Lag couscousen som anvist på pakke, bruk vannet fra de kokte grønnsakene.

2 selleristenger

3 purreløk

brokkolibuketter

4 gulrøtter,

1 boks med kikkerter, kokt

1 kopp kokte burne linser

1 skive gresskar

kyllingfilet eller indrefilet, strimlet

Fersk koriander

Slik gjør du:
Hakk i passelige biter og kok grønnsakene i vann, med kylling eller kjøttbuljong. Når de er møre, ta dem ut.

Stek kylling eller kjøtt i litt olje.

Når couscousen er laget, bland alle grønnsakene og kylling eller kjøtt sammen. Tilsett litt fersk koriander, hakket.