Foto: Flickr creative commons

Lag meksikansk suppe med nachos

Et godt og krydret alternativ til den vanlige hverdagskosten.

Utrop nr. 6/2011 (31.03.2011)

Ingredienser

1 gul løk
500 g kjøttdeig
2 ss rapsolje
1 ts salt
1 krm nykvernet sort pepper
1 pose taco kryddermiks
1 liter vann
1 boks bønner i tomatsaus
30 g babyspinat
1/2 dl strimlet persille

Tilberedning

1. Rens og finhakk løken.

2. Stek løk og kjøttdeig i olje i en kjele. Krydre med salt og pepper. Rør i kryddermiks. Tilsett vann, kok opp suppen under stadig omrøring og la den putre under lokk i cirka 10 min. Rør om av og til. Tilsett bønnene og la dem trekke i cirka 5 minutter. Tilsett spinat og persille, og la det trekke i 1-2 minutter.

3. Server med nachos og guacamole.