Arabisk flygigant åpner Oslo-base

 
Foto : Wikimedia Commons
Emirates SkyCargo, fraktavdelingen til flyselskapet Emirates, styrker trafikken til og fra Skandinavia når de åpner ny base i Oslo 2. september i år, melder selskapet i en pressemelding.
0Shares

Oslo blir Emirates SkyCargos tredje port mot Skandinavia etter at det ble åpnet daglige flyvninger med passasjerer og gods til København i august 2011 og til Stockholm i september 2013. 

Selskapet, som har sin hovedbase i Dubai (Forente Arabiske Emirater), frakter gods til over 140 destinasjoner i hele verden og har en flåte på 13 fraktfly.

Cargo før passajertrafikk
Emirates SkyCargo startet transport av gods med fraktfly til Göteborg i 2003 da Emirates ennå ikke hadde noen passasjerrute til Skandinavia. Siden den gang har trafikken økt både fra Stockholm og København, og når Oslo-ruten åpnes i september får selskapet en omfattende godstjeneste til og fra Skandinavia. 

– Göteborg er fremdeles en viktig destinasjon, men vi får større effektivitet ved å drive alle fraktflyene fra en av våre viktigste knutepunkter for passasjertrafikk. Oslobasen gir nye forretningsmuligheter både i Skandinavia og hele vårt verdensomspennende nettverk, sier Robert Siegel, viseadministrerende direktør i Emirates’ avdeling for frakt av kommersielle varer for Europa og Nord-Amerika, ifølge en pressemelding.