Vant ett gull, to sølv og tre bronsemedaljer

Landslagsssjef Kim Gibson sammen med gullvinner Milos Joksimovic (17).
Tre ungdommer fra Oslo reiste denne helgen for å delta i Moscow Wushu Stars. Medaljefangsten i Russland denne helgen ble imponerende en gull, to sølv og tre bronsemedaljer, melder kampsport.no.

Konkurransen er Europas største åpne mesterskap i kinesisk kampsport (wushu/kung fu) med hele 700 utøvere fra 17 nasjoner.

Anlegget som på 20.000 kvm er spesialbygget for wushu. Anlegget inneholder en stor sal, en rekke mindre treningshaller, og har en egen hotelavdeling.

Milos Joksimovic (17) fra Oslo Wushuklubb, som ble europamester i 2014, vant gull i klassen indre stiler, sølv i klassen daoshu (sabel), og bronse i klassen changquan, alt i klassen junior 15-17 år. Milos skulle også ha konkurrert på søndag, men måtte trekke seg på grunn av influensa.

Imponert over resultatene
I jenteklassen vartet Malena Marisei (13) fra Oslo Wushuklubb opp med sølv i klassen wudang håndsform og bronse i klassen soft weapons. Hun vant også bronse i klassen chanquan tradisjonell håndform. Alt i klassen kadett 12-14 år.

Foto : kampsport.no

August Benestad (15) fra Oslo Wushuklubb konkurrerte i klassen sanda junior herrer-80 kilo, men tapte i de innledende kampene.

Landslagstrener Kim Gibson er meget imponert over prestasjonen til norske utøverne.

– Dette lover godt med tanke på EM som skal arrangeres i samme hallen i mai, sier Gibson til kampsport.no