Politiet vil be om halvannet års fengsel for Keshvari

Politiet kommer til å be om halvannet års fengsel for Frps Mazyar Keshvari. Bedragerisaken kommer opp for retten i midten av oktober.

Han skal representere bompengepartiet i Oslo bystyret

Ventetiden er over for Danny Chaudhry. Etter over 20 år i ulike partier er han for første gang blitt folkevalgt. Nå som representant for "bompengepartiet".

Ny handlingsplan mot antisemittisme neste år

Kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland (H) lovet onsdag en ny handlingsplan mot antisemittisme. Den skal erstatte den som utløper i 2020.

FpU-topp sier han forstår Rajas utspill

Nestformann Knut Røe i Trøndelag FpU forstår Rajas uttalelser om at Frp driver «brun propaganda». Retorikken til enkelte Frp-topper er avskyelig, sier han.

Mohyeldeen Mohammads anke i Raja-trusselsaken opp for Høyesterett

Saken om trusler mot Abid Raja (V) skal opp i Høyesterett. Tiltalte Mohyeldeen Mohammads forsvarer spør hvor klar lovhjemmel som trengs for å straffe en ytring.

Funn kaster nytt lys over Quislings kjennskap til jødenes skjebne

I rettssaken mot ham sa Vidkun Quisling at han ikke visste hva som skulle skje med deporterte norske jøder. Et nytt arkivfunn kan slå huller i forklaringen.

Wasim Zahid innvalgt i kommunestyret i Bærum

Lege, forsker og forfatter Wasim Zahid fikk så mange personstemmer at rykket opp fra 43. til 8. plass på Aps liste i Bærum.

Norge har utvist 15 personer med IS-tilknytning

Norge har trukket tilbake oppholdstillatelsen til 15 personer som har forbindelse til ekstremistgruppen IS.

Lan Marie Berg utsatt for grov netthets og trusler

På Facebook-gruppen Mannegruppa Ottar utsettes MDGs Lan Marie Berg for grov hets og voldstrusler. Partiet sier de vil følge opp saken.

Politiet i Agder forsvarer rapport om kriminalitet blant romfolk

Det har blitt full debatt i Kristiansand etter at en politirapport om rumenske tiggere viste at bakmenn utnytter personer til narkosalg og prostitusjon.
X