Ras Nas live på Cosmopolite fredag 28 januar

Årets første konsert med Ras Nas finner sted på (Cosmopolite) Belleville i Oslo fredag 28. januar. Ras Nas’ lineup av musikere inkluderer den prisbelønte saksofonisten Ivan Mazuze (Mosambik), Uriel Seri (trommer, Elfenbenskysten), Dag Pierre (gitar, Sverige), Aristide Milongo (bass, Kongo-Brazzaville) og Thor Erik (keyboard,Norge).
"Publikum kan se frem til å høre helt nye låter og få en forsmak på kommende materiale, sier Ras Nas aka Nasibu Mwanukuzi, poet og musiker fra Tanzania, til Kongoi Magazine. Ras Nas er en internasjonalt anerkjent musiker og er en av pionerene innen afro- og reggae musikk i Norge. Hans utgivelser har høstet gode kritikker blant musikkanmeldere.
 
Om Ras Nas eksklusive radiokonsert på NRK P2 ble dette sagt - “Det ble en forrykende opplevelse. Fra tung dub poetry til ellevill soukous – sjelden har publikum i ærverdige Studio 19 ristet løs så grundig, og knapt har vi sett så svette og smilende mennesker forlate huset noen gang”. – Arne Berg, musikkjournalist NRK P2
 
Konserten på Cosmopolite er en del av World Music Cafè sin konsertserie og er gratis for publikum. Arrangementent er også støttet av Norsk kulturråd og Fond for utøvende kunstnere.

Inng: GRATIS!