Tung skuespiller: Hvor mye har hun i BH-en? VG tar saken!
Foto: Tarjei Krogh

Tips til VG


Utrop nr. 14/2010 (14.10.2010)
«Fredsprisvinner Liu likte whisky og blondiner,» skriver VG Nett. Når man klikker på «les mer» så er det understreket at det er norske blondier han likte: «Fredsprisvinner Liu likte whisky og norske blondiner».

Cheng Maiping, som bodde sammen med fredsvinner Liu Xiaobo på Kringsjå studentby forteller til VG at Liu var opptatt av politikk og litteratur, og at han likte å utfordre kinesiske tradisjoner og etikette.

– Hvis vi spiste middag ute, bestilte vi ofte vin til maten. Xiaobo ville heller ha whisky eller Cognac. Han likte det. Han var en modig mann, som ville gå imot det som var typisk kinesisk, sier Maiping til VG Nett.

– I stedet oppsøkte han det som var vestlig. Han var opptatt av å være som «mannen i gata», og han likte norske blondiner, legger han til.

Lenger nede på VG Nett stod det om «soldat-onanering og kulturkrasj mellom afghanske og danske soldater». På høyresiden stod en sak om «Push-up for menn» med et stort bilde av en mann i underbukse. Whooops! Ja, «Whooops!» er tittelen på en annen sak. Fotballspiller tok kvinnelig dommer på puppen, står det under bildet. Under en kamp kom fotballspilleren borti puppen til den kvinnelige dommeren ved en tilfeldighet. Og VG lagde både et tv-klipp av det og en nyhetssak på nettet. Det heter: «Han skulle gi dommeren et klapp på skulderen, men som VGTVs bilder fra rettighetshaver Eurosport viser, traff Peter Niemeyer i stedet dommer Bibiana Steinhaus på stedet hvor man vanligvis trenger en form for aksept før adgang er innvilget...»

Alle saker som nevnes ovenfor ble hentet mellom klokken 21 og 22 søndag kveld på vg.no.

Inspirert av disse sakene har jeg laget en oversikt over tips til saker til VG:

Kongens undertøy: Sjekk hvilken farge det er på undertøyet til Kongen. Snakk med tidligere klassekamerater som har har sett ham med undertøy. Kongen har jo gått på skole og vært i militæret. Bruker Kongen rosa undertøy?

Hagens søppeldunk: Gå gjennom søppeldunken til FrP-politiker Carl I. Hagen. Sorterer han søpla, hvis ikke skrive en stor sak om det. Å, forresten, dette er allerede gjort. Hopp over dette forslaget.

Pupp: Hvor mye veier puppen til Anne Kat Hærland? Sammenlikn det med Aylar Lie.


John Carews svettelukt? Løfte dynene til folk? Snuse i privatlivet?