Mangfoldsuka 2013

 
14. - 20. oktober markerer vi mangfoldet i Norge. I Mangfoldsuka 2013 vil vi løfte frem innvandrere som en ressurs på samfunnets ulike arenaer.

Røde Kors har fått i oppdrag av Barne- og Likestillingsdepartementet (BLD) om å informere om og mobilisere til markeringer i løpet av en nasjonal mangfoldsuke:

14.- 20. oktober markerer vi mangfoldet i Norge. I Mangfoldsuka 2013 vil vi løfte frem innvandrere som en ressurs på samfunnets ulike arenaer.

Vi inviterer deg/dere til å være med å markere uka!
Invitasjonen går til frivillige organisasjoner, kommuner, skoler, arbeidsgivere, statlige etater og myndigheter og andre aktører. Videresend gjerne invitasjonen i ditt nettverk!

– Har du/dere gode eksempler på aktiviteter, tiltak, prosjekter, ressurspersoner eller annet som dere ønsker å løfte frem denne uka?

Fortell om det til mediene, på nettsidene deres, på stand, innad i deres bedrift/organisasjon/nettverk, eller i forbindelse med et arrangement.

Uka blir til og formes av alle aktørers bidrag. Samlet blir det en rekke ulike markeringer under paraplyen, Mangfoldsuka 2013. Ønsket er at et felles fokus i én uke kan skape synergieffekt for alle aktørers innsats i mangfoldsarbeidet som gjøres i Norge.

Informasjon: www.rodekors.no/mangfoldsuka. Siden vil oppdateres kontinuerlig.
Logo for mangfoldsuka vil tilgjengeliggjøres via nettsiden. Bruk den gjerne!
Alle aktører oppfordres til å benytte egne nettsider og informasjonskanaler til å kommunisere deres markering av Mangfoldsuka 2013. Skriver dere om Mangfoldsuka 2013 på deres nettsider, så send meg gjerne lenke til siden. Da kan Røde Kors vise en samlet oversikt over aktører som markerer uka.

Har du spørsmål eller ideer, så ikke nøl med å ta kontakt. Jeg ser frem til å høre om deres tanker for å markere og fremheve Mangfoldsuka 2013!