Født Fri inviterer til internasjonal kvinnekonferanse

Arrangementsdetaljer

Gimle kino, Bydøy Allé 39.

13

oktober

10:00

Lørdag 13. oktober har vi gleden av å invitere deg til et innholdsrikt konferanse hvor sterke globale og lokale kvinnestemmer vil innta scenen for å dele sine "empowerment" verktøy som de selv har brukt for å snu vanskelige situasjoner og livsutfordringer til mestring og suksess.  

Våre foredragsholdere er blant annet; Mariva Malik, verdens første transkvinne  nyhetsanker og president i Khawaja Sari Society i Lahore Pakistan. Debutant forfatter og motivasjons foredragsholder Sally Kamara. Franchise gründer og pilot Rebecca Mahboubi. Latifa Anda, Mentor Lelo grunder. Og Hilde charlotte Solheim journalist, forfatter og tidligere direktør. Artisten Mira Craig vil bidra med kunstnerisk innslag. 

Også tidligere CNN anker, Rudi Bakhtiar, produsent og mediepersonlighet for en rekke store internasjonale nyhetsnettverk som blant annet Reuters og Voice of America. Bakhtiar vil fortelle om sine erfaringer med kvinner og "empowerment" basert på sitt arbeid i noen av verdens mest konfliktfylte områder.  

Rudi Bakhtiar vil også delta i vår panel sammen med Sara Mohammad fra Gapf i Sverige som i en årrekke har utrettelig arbeidet mot æresdrap. Aida Ammary prosjektleder ved Mino Danmark som gjennom sitt arbeid fremmer representasjonen av etniske minoriteter med mål for at etniske minoriteter - især kvinner, finner sin vei til maktposisjoner i samfunnet.

I panelet møter vi også Aisha Sarwari journalist og Co-Founder av Women’s Advancements Hub i Pakistan. Advokat Marit Vik med bakgrunn i internasjonal rett, menneskerettigheter, internasjonal strafferett og opphavsrett, hun har også arbeidet med problemstillinger knyttet til utnyttelse av sårbare personer, menneskehandel og barn, vold.

Panelet vil bli ledet av Shabana Rehman leder ved Født Fri, journalist og forfatter.

Melodi Attari initiativtaker og Co-Founder av I Empower Me vil være konferansier.

Konferansen tar sikte på å bringe debatten videre fra Me Too og handler om kvinners verktøy for å oppnå suksess og helbredelse. Den vil inspirerer, provosere og skape ettertanke og forhåpentligvis debatt om kvinners fremstilling i det offentlige rom.

I Empower Me ønsker å dreie debatten til å omhandle den kvinnelige livserfaringer i et suksess perspektiv.

Profilerte arrangement