Barn får rasistisk oppdragelse

0Shares

Etter at terrorangrepene fant sted i USA den 11. september, feiret palestinerne denne kriminelle gjerningen ved å dele ut søtsaker, danse og synge høyt. De hadde plakater av terrorlederen av Osama bin Laden.

For noen måneder siden da den jordanske terrorlederen, Abu Mosaab Alzarkawy, ble drept av USAs tropper i Irak sørget palestinere ved å bygge store telt hvor de samlet seg i store grupper markerte dødsfallet. De viste sorg og respekt til en av de mest brutale terroristene som drepte flere tusen irakere som er opprinnelig fra samme religion og nasjonalitet som palestinere.

Gjennom 50 år har ikke palestinerne levd i normale vilkår, i tillegg er deres ene politiske leder muslimsk fundamentalist som tror på at det er guds vilje å drepe jøder.

For en måned siden startet Hamas å sende et barneprogram som etterligner den berømte amerikanske Mickey Mouse. Barneprogrammet blir sendt på Hamas sin egen islamske tv-kanal Alaqsa.

Den palestinske mikkemusen er ikke så morsom som dens amerikanske forgjenger. Mikkemusen oppmuntrer til menneskehatet og rasismen, hvor den har som oppgave å lære barna å drepe for det er guds vilje for å få guds fornøyelse.

Dette programmet er en del av en intensiv statlig oppdragelsesprogram som kjøres av Hamas i Gaza, særlig etter at de har hatt full herredommen over denne regionen for noen uker siden.

Mange foreldre er bekymret over sine barn. De sommerleirene som Hamas har invitert barna til var egentlig ikke kulturelle eller underholdingsmessige, men til militær trening, påstår noen.

Her er et videoklipp av den islamske versjonen av mikkemusen.