Noe galt i å være husmor?

0Shares

Er det noe galt i å være husmor? Enhver kvinne har retten til å selv bestemme om hun vil gå ut i arbeid eller ikke.

De fleste kvinnene som kom til Norge på 70-tallet kunne ikke språket og det var ikke like muligheter til å lære seg norsk slik det er i dag. Og de fikk barn ganske kort tid etter at de kom hit, og på den tiden var det ikke så mange steder hvor barna kunne være imens foreldrene jobbet. Ja den dag i dag er det ikke full barnehagedekning. Nå til dags kan norskpakistanske kvinner jobbe selv om barna ikke har fått barnehageplass takket være disse kvinnene som passer dem til de får barnehageplass.

Disse kvinnene jobber ikke, men de snylter ikke på staten heller, de blir forsørget av sine ektemenn og barn også nå som de er eldre. Jeg synes at det er synd at man ser ned på de kvinnene som valgte å være husmor imens man roser de kvinnene opp i skyene som jobber. Våre husmødre trenger også den rosen de så sårt fortjener, fordi en husmors jobb tilsvarer to heltidsjobber ifølge den kjente tv-psykologen ”Dr. Phil.”.

Jeg vil hedre alle husmødre som gjør en iherdig innsats for sin familie og for deres valg av å prioritere sine barn framfor sine egne ønsker.