
Foto: Oscar Toreni
- Kvinnenettverk jobber for fred - 01.12.2025
- Festivalsjef: – Sats på vår målgruppe - 01.12.2025
- Fotballintegreringen som fungerer - 30.11.2025
Wolfgang Puck, den verdenskjente kokken som har laget menyen til Oscar-utdelingen siden 1995, inkluderte Black Sea Flatbread (Karadeniz Pidesi) og tørkede aprikoser fylt med fløte (Kaymaklı Kayısı Tatlısı) på årets festmeny, ifølge Go Turkiye.
Utdelingen ble avholdt på Dolby Theatre i Los Angeles natt til 27. mars. På den offisielle etterfesten fikk verdensstjernene smake på tyrkiske spesialiteter.
– Tyrkia har et av de rikeste kjøkkenene i verden takket være sine tradisjonelle oppskrifter og økologiske produkter. Det er mye å oppdage i det tyrkiske kjøkkenet. Alle de syv regionene i Tyrkia er fulle av smak, historie og kultur. Det er mange byer i Tyrkia som må besøkes og som har deilig mat. Familien min og jeg besøker Türkiye hver sommer med glede, sier Puck.





