Utrops personvernerklæring

Utrop er en fri og uavhengige avis som følger den norske pressens omforente etiske regelverk i Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten. Utrop har ingen bindinger til noen organisasjon eller politisk bevegelse, og Utrops redaktør har ingen redaksjonelle føringer fra annonsører eller eiere. Selskapets inntektskilde er basert på statstilskudd, støtte fra leserne og salg av annonser.

Artiklene til Utrop er gratis tilgjengelig på nett, men noen av artiklene krever at brukerne logger seg inn for å lese de. Brukere som logger seg inn samtykker til at Utrop kan sende dem sitt nyhetsbrev, andre eposter med redaksjonelt innhold og egenreklame for ulike abonnementsprodukter hvor inntektene går til å støtte Utrop sin journalistikk.

Personvernopplysninger er informasjon som kan knyttes til deg som person. Eksempelvis navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse eller IP-adresse. Hvordan du bruker våre tjenester eller hvilken reklame sett anses også som personopplysninger.

De opplysningene vi har om våre kunder, er data du selv gir oss via deltagelse i nyhetsbrevene våre, eller data som genereres når du bruker tjenestene våre. Dette kan være sidevisninger og informasjon om din mobil eller datamaskin. Når du besøker en av våre nettsider registreres denne aktiviteten automatisk i våre måleverktøy. Disse  lar oss for eksempel se hvilke artikler som blir lest, og hvor lenge de blir lest. Dette hjelper oss å forbedre våre artikler for våre kunder. I korte trekk bruker vi personvernopplysninger vi har om deg til å gi deg en best mulig opplevelse av Utrop sine plattformer.

Her kan du lese mer om hvordan Google behandler dine personvernopplysninger: https://policies.google.com/privacy?hl=en og her finner du tilsvarende informasjon fra Facebook:. https://www.facebook.com/policy.php

Du er velkommen til å kontakte oss dersom du ønsker å melde deg av våre nyhetsbrev eller få opplysninger om deg slettet. [email protected]