Øyeblikket

En stor del av etioperne i Norge som har søkt asyl har jobbet politisk mot myndighetene, og sier de frykter for livet sitt hvis de sendes tilbake. Utlendingsdirektoratet avviser imidlertid dette, og sier situasjonen ikke er så ille som folk vil ha det til.
Foto: Andres Vargas
Author Recent Posts Andres Vargas Latest posts by Andres Vargas (see all) Øyeblikket - 09.10.2011 Øyeblikket - 25.09.2011 Øyeblikket - 27.06.2011 Retter pekefingeren mot statsleder: Sinte norsketiopere protesterte under statsminister Meles Zenawis offisielle Norgesbesøk i forbildelse med et klima- og energiseminar i Oslo falt ikke i god jord hos det etiopiske eksilmiljøet. Zenawi blir anklaget […]
Andres Vargas
Latest posts by Andres Vargas (see all)

Retter pekefingeren mot statsleder: Sinte norsketiopere protesterte under statsminister Meles Zenawis offisielle Norgesbesøk i forbildelse med et klima- og energiseminar i Oslo falt ikke i god jord hos det etiopiske eksilmiljøet. Zenawi blir anklaget for tortur, drap og maktmisbruk. – Han fortjener ikke å representere Etiopia og Afrika ved denne konferansen, var tonen fra flere av de fremmøtte demonstrantene.