Boklansering: Min vei til frihet

1Shares
Redaksjonen
Latest posts by Redaksjonen (see all)

24. september 2020 – 17:30 – 20:30,
Kulturhuset i Oslo

Velkommen til boklansering og panelsamtale!
Laial Janet Ayoub flyktet med familien fra et krigsherjet Libanon til Norge som fireåring. Her fikk hun noen lykkelige barneår, før alt forandret seg. Hun ble utsatt for omsorgssvikt, og etter hvert uønsket sosial kontroll, vold og overgrep.
Laial endte opp med dype arr, men også en ukuelig vilje til å reise seg og bli et myndig menneske. Siden har hun kjempet seg til frihet og selvstendighet, og forteller nå sin historie, med intensitet og nerve, for å hjelpe andre i en lignende situasjon.

«Min vei til frihet» er fortellingen om hvordan motgang kan bli til mot, og lidelse til livskraft. Den handler om å finne seg selv mellom to kulturer, om å gjøre opprør mot undertrykkende normer og strukturer, og om å bli det forbildet for datteren sin som hun så gjerne selv skulle hatt da hun var ung. Slik kan boka også være til inspirasjon til for alle som ønsker å tro at forandring er mulig.

24. september inviterer Res Publica og Tankesmien Agenda til boklansering og panelsamtale på Kulturhuset i Oslo. Arrangementet er gratis og åpent for fysisk oppmøte, men pga. smittevernstiltak må alle deltagere ha gratis billett via ticketco: https://respublica.ticketco.events/no/nb/e/boklansering_min_vei_til_frihet

I panelet møter du:

Forfatter Laial Janet Ayoub
Varaordfører i Oslo Kamzy Gunaratnam
Forsker ved FAFO Jon Horgen Friberg

Rådgiver i Tankesmien Agenda og forfatter, Sylo Taraku, er ordstyrer.