Invitasjon til webinar om arbeidsinkludering

Author Recent Posts Redaksjonen Latest posts by Redaksjonen (see all) Utrops utgave 24 – 2024 er ute nå! - 20.06.2024 Forside av utgave 24-2024 - 20.06.2024 Utrops utgave 23 – 2024 er ute nå! - 13.06.2024 October 22, 2020 Vår erfaring i Ferd er at mennesker med hull i CV-en kan sitte på kompetanse, verktøy […]

October 22, 2020

Vår erfaring i Ferd er at mennesker med hull i CV-en kan sitte på kompetanse, verktøy og tankesett som i en rekke tilfeller er nyttig for større virksomheter.

Mange som kommer fra utenforskap har ofte sterk motivasjon og lojalitet til de som gir dem en mulighet. Dette bidrar til et mer mangfoldig miljø på arbeidsplassen og bedre trivsel for alle. Våre erfaringer støttes av forskning, som viser at mangfoldig rekruttering styrker bunnlinjen.

Men hvordan gjøres det i praksis?

Kunnskap og verktøy for rekruttering av folk med hull i CV-en
Mandag 26. oktober åpner statsminister Erna Solberg årets Sosent-konferanse, hvor godt etablerte selskaper får kunnskap og verktøy som gjør det lettere å rekruttere folk med hull i CV-en. Konferansen er spesielt relevant for deg som leder og deg som jobber med HR eller ønsker å lære mer om arbeidsinkludering som gir positive effekter på arbeidsplassen.

Dette får du på konferansen:

  • Verktøy for å jobbe systematisk med rekruttering av folk med hull i CV-en
  • Innblikk i hvilke utfordringer man kan støte på og hvordan disse kan løses
  • Kunnskap om ulike modeller for arbeidsinkludering
  • Inspirasjon til hvordan ditt selskap kan bidra i inkluderingsdugnaden


Webinar 26. oktober, kl. 09.00-11.00

Meld deg på og les mer om konferansen her.