Balkan Beat Party / Oslo Camping

8Shares

Ingen april-snarr, den 1.april ÉR Balkan Beat Party tilbake igjen!
Gjør deg klar for en heseblesende og uimotståelig klubb-kveld på Oslo Camping!

BBP er Norges desidert mest originale, lengstlevende og grensesprengende fest! Med hovedbase i Oslo har klubben avdelinger i hele Skandinavia. Dette er lyden av Balkan og hvordan vesten og dj Prinsen Paulista ser den.

På menyen står folketoner fra de Balkanske landene (Ex-jugoslavia) som trubaci, narodna osv, Lautari og manele fra Romania, Kyucheks fra Bulgaria, Syrtaki og andre stilarter fra Hellas og Tyrkisk psykedelia. I tillegg får du sigøynermusikken fra samme kontinent, i både original og remixet innpakning. Et fyrverkeri av skakke og rare rytmer som får deg til å danse hele kvelden!

Forvent en hinsides og upretensiøs aften hvor du kommer til å svette, le, gråte og danse ustoppelig!

Initiativtaker Prinsen Paulista aka Svein Erik Håkonsen kan vise til spillejobber på nasjonale såvel som internasjonale festivaler, fra Slottsfjell, Øya og Oslo World i Norge, samt Makedonia, Serbia og Italia for å nevne noen. Han var den første dj noensinne som fikk spille på den internasjonale trompetfestivalen Guca i Serbia, invitert av brassbandet, Boban Markovic orkestar (høyeste beskytter av festivalen) I tillegg til utallige klubbkvelder i Danmark, Sverige, Finland, Litauen, Polen og Brasil og Rio de Janeiro.

Tid: 01.04, kl. 21.00
Sted: Oslo Camping, Møllergata 12