Ja takk til flere vestkantinnvandrere!

Foto: Illustrasjon.
Foto: Flickr
Frps ordførerkandidat Carl I. Hagen sier han vil sende flere innvandrere til vestkanten. En god idé spør du meg.

Fremskrittspartiets store eminense og tidligere partiformann Carl I. Hagen er bokaktuell med debattboken “Klar Tale”. I kapittelet om innvandring kommer Hagen med en rekke forslag og provoserende og kontroversielle utspill.

Hagens utspill tjener til å understreke hans rolle som “djevelens advokat” mot de superentusiastiske multikulturalistene og andre som reklamerer uhemmet for det fargerike felleskap. Én ting er ihvertfall sikkert: mye av det han foreslo på 80- og 90-tallet, for eksempel tvungen norskopplæring og innstramninger i innvandringspoltikken, er nå blitt realitet.

Ny ghetto
Nå går han ut og sier at ikke-vestlige innvandrere skal integreres ved at de skal hjelpes over til bydeler hvor de ikke er i flertall. Grønland og Stovner skal byttes ut mot Frogner og Majorstuen. Østkantghetto mot vestkantghetto. I seg selv ikke noe dårlig forslag. For istedenfor å måtte skrive den samme gamle kjedelige regla om hijab, khat, æresdrap og trygdesvindel enda en gang, kan sensasjonalistiske journalister nå få helt nye historier på skriveblokka. For eksempel norsk-somalieres utagerende oppførsel på firmafest på Vika Atrium som involverer brun konjakk og hvite striper. Hijaben kan kastes og et setesdalsskaut lånes av en innflyttet nabo fra den tradisjonsrike landsdelen. For plaggene ser jo, med litt velvilje og et par knappenåler, likedan ut. Trygdesvindelen kan man pent lære seg å gjøre fra en skjult spansk bankkonto i Torrevieja.

Velbeslått og hjemmeværende

Bygda kan også være en god ting. Stille og ensomme vidder har bare godt av fremmede impulser. Samtidig er det ingenting som er både mer “norsk” og “eksotisk” samtidig enn en med mørk hud som snakker dialekt. Alle elsker jo reklamefilmen med han taxisjåføren fra Harstad med rastfletter.

Hagen, du er simpelthen et geni.

Storfamilie på ni unger og underdanig kone? Ikke noe problem. Også hos de mer velbeslåtte på Oslo vest har trenden med flere poder og stadig flere hjemmeværende fruer gjort sitt inntog. Har man tid, kan man jo passe hverandres barn!

Hagen, du er simpelthen et geni. Selv om det tok en del år for deg å finne ut hva som var den ultimate løsningen i norsk integreringspolitikk. Nemlig å integrere to ghettoer med hverandre. To ghettoer som faktisk har mer felles enn det man skulle tro.