Hkeem og Serhat med i den nye sesongen av «Forræder»

"Venneparet" Abdulhakim «Hkeem» Hassane og Serhat Yildirim skal delta i den nye sesongen av TV 2s forræder.
Foto: Heidi Marie Gøperød/TV 2
Seersuksessen «Forræder» er tilbake med en ny sesong allerede denne våren.

16 spillere sjekker inn på Kongsvinger festning for å spille «Forræder» i en sesong med nye elementer som vil overraske både spillere og seere.

– Fjorårets sesong av «Forræder» ble raskt en voldsom «snakkis» og en stor seersuksess på TV 2. Nå gleder vi oss til en ny sesong og med nye, spennende overraskelser som er spilt inn i fantastiske omgivelser på Kongsvinger festning, forteller Kathrine Haldorsen som er programredaktør i TV 2.

Første sesong ble vunnet av tidligere TV 2-profil Cathrine Fossum, og den hvor norsk-pakistanske skuespilleren Hina Zaidi var en av meddeltakerne.

Ulike par

TV-konsepartet går ut på at spillerne ankommer sammen i par med en de har et tett forhold til. Kort tid etter ankomst blir flere spillere trukket ut til å bli forrædere i spillet, alle blir individuelle spillere og parenes relasjon settes raskt på prøve.

Folk blir oppdelt i “vennepar”, “familiepar” og “kjærestepar”, blant annet.

To av de nye deltakerne er “venneparet”, som består av artisten Abdulhakim «Hkeem» Hassane og skuespilleren Serhat Yildirim.

Hkeem er en norsk rapper, sanger og låtskriver fra Stovner i Oslo. Yildirim er kjent fra Netflix-serien A Storm for Christmas og filmen Alle utlendinger har lukka gardiner fra 2020.

Også Matias Alegria, programleder for NRK Super, er en annen deltaker med flerkulturell bakgrunn.