Eikrem blir lokallagssleder for Demokratene

Eikrem har hele tiden nektet for at han sto bak den aktuelle Facebook-kontoen som spredte rasisme.
Det er for Demokratene i Trondheim at den omstridte forskeren nå er blitt leder. Det bekrefter Eikrem selv og partileder Geir Ugland Jacobsen til nettstedet Resett.
975Shares

Øyvind Eikrem, førsteamanuensis ved Institutt for sosialt arbeid ved NTNU, skal ifølge Filter Nyheter  ha spredt «rasistisk propaganda» via anonyme facebookprofiler. Denne saken ble felt i PFU. NTNUs ledelse igangsatte en avskjedsprosess, men avskjedigelsen er påklaget.

– Jeg gikk over til Demokratene etter at det ble klart at Geir Ugland Jacobsen og en rekke andre gikk inn i partiet først på året i år. Dette har gitt partiet en ny giv og Demokratene framstår som et parti med en nye bredere appell enn tidligere, sier Eikrem til Resett.

–  Norge må styres til fordel for landets befolkning med et spesielt øye for de langsiktige konsekvensene. Å underordne de nasjonale interesser for den rådende globalistiske ideologien, er jeg sterkt imot. De overnasjonale institusjonene, slik som EU/EØS, undergraver også selve folkets demokratiske evne til å snu den politiske retningen i viktige spørsmål. Det er rett og slett uakseptabelt.

Eikrem legger til at han mener norsk politikk «preges av en misforstått godhetsposering».