– Fremtidens arbeidsliv blir mangfoldig

Viktig å få anerkjennelse for et viktig arbeid, sier styreleder i Mangfold i Arbeidslivet (MiA), Ariana Fernandes. Her er hun fotografert sammen med daglig leder i Human Factors, Bjørn Ekelund, i det hun mottar prisen på NOK 15.000.
Foto: Claudio Castello
Stiftelse som promoterer et mer inkluderende og flerkulturelt arbeidsliv fikk pengepris.
0Shares

Konsulentfirmaet Human Factors, som spesialiserer seg på kulturkommunikasjon, coaching og prosjektledelse, delte ut nylig prisen “Diversity Icebreaker”, i en kort seremoni avholdt på Ekeberg restaurant i Oslo.

I år gikk prisbeløpet, tilsammen 15 000 kroner, til stiftelsen Mangfold i Arbeidslivet (MiA). Harald Ekelund, merkantil leder og CFO i Human Factors, påpekte at MiA oppfylte alle krav til å vinne årets pris.

– Vi gir denne prisen til den eller dem som har utmerket seg i brobyggerarbeide. MiAs tiårige innsats på dette feltet, i forhold til de praktiske utfordringene når det gjelder flerkultur, kompetanse og arbeidsliv har vært av stor betydning.

Ekelund er imponert over hvor mye jobb stiftelsen har lagt ned.

– MiA har jobbet systematisk og godt i et vanskelig temaområdene.

Inspirerende
Styreleder i MiA, Ariana Fernandes var veldig takknemlig for prisen. Hun mottok den på vegne av ledelsen i stiftelsen, som tilfeldigvis var på jobbreise og EU-seminar i Riga, og kunne ikke være tilstede.

– Å få en slik anerkjennelse er veldig inspirerende, særlig i lys av den siste tids debatt om kulturforskjeller og integrering, som jo ofte har vært negativt ladet.

Hun mente MiAs innsats er berettiget og må fortsette.

– Vi må begynne å innse et flerkulturell verdiskapning og kompetanse blir viktig i fremtiden, og at både privat og offentlig sektor må ha et inkluderingsperspektiv i kompetanse, utvikling og ledelse, avrundet hun.