Mord i regntiden

Author Recent Posts Bollywood Masala Latest posts by Bollywood Masala (see all) Kunsten å skrive Bollywood manuskript - 16.04.2006 Nye stjerner på Bollywoods himmel - 16.04.2006 Trening i reneste Bambaiya ishtyle - 15.04.2006 Bobby Deol besøkte nylig Delhi for å snake om sin nye film “Barsaat”, laget av Sunil Darshan. – Det er egentlig en […]

Bobby Deol besøkte nylig Delhi for å snake om sin nye film “Barsaat”, laget av Sunil Darshan.
– Det er egentlig en film der kvinnen (Priyanka Chopra) har hovedrollen. Jeg spiller en ærgjerrig ektemann som reiser til utlandet for å tjene masse penger. Han glemmer familien mens han er i utlandet. Selv om han er gift, har han et forhold til ei jente(Bipasha Basu) og gifter seg med henne. I filmen viser de at kvinner er sterkere enn menn. Men menn undervurderer dem og tar dem for gitt.
Deol forbereder oss på at det er mye masala i “Barsaat”. –Det er mange scener der dere ser meg kline i filmen.
Til tross for familieforbindelser og ok utseende har det vært vanskelig for Deol å etablere seg i Bombays filmverden. Bobby Deol har ikke fått den store rollen ennå.

– Jeg tror jeg ikke har hatt hell med meg. Jeg jobber med stor overbevisning. Jeg tar ikke for mange roller fordi jeg ikke vil overeksponere meg selv, men det er fremdeles mange dårlige dager. Når jeg ser meg selv spille emosjonelle roller, føler jeg at jeg har gjort en bra jobb, men det er dessverre bare mine action og thriller filmer som får en god respons hos publikum. Jeg angrer at jeg sa ja til en del prosjekter som begynte bra, men ikke ble helt som jeg hadde tenkt meg. Slike filmer har ødelagt min image, mener Deol. “Barsaat” har heller ikke gjort det så bra etter at den kom ut. Bobby Deol trenger kanskje å ta seg en pause der han tenker over hvilke roller han tar.

I august har vi fått se to skuespiller som har vært borte en stund. Aamir Khan i filmen “The Rising”, der han spiller Mangal Pandey, en frihetsforkjemper fra Indias første krig mot britene i 1857. Og Anil Kapoor er tilbake etter en lang pause. For skuespilleren, som har spilt i filmer som “Tezaab”, “Ram Lakhan”, “Lamhe”, “Virasat”, “Pukar”, “Ishwar” etc , var det å ta en pause et bevisst valg.

– Det hjelper å analysere sitt eget sjeleliv. Det hjelper meg å tenke over hvorvidt det jeg gjør er riktig eller galt. Jeg er veldig lei av å løpe rundt trær og jeg ser etter filmer som kan gi meg litt kreativ tilfredsstillelse. Jeg vil mye heller være skuespiller enn superstjerne. Jeg liker ikke å ha for mange mennesker rundt meg som spør etter autografer eller noe annet, forteller Anil Kapoor til avisen The Hindu.

Det er for denne kreative tilfredsstillelsen at han gikk med på å spille i Ram Gopal Varmas film “My Wife’s Murder”, en film om en middelaldrende far av to barn som dreper sin kone (Suchitra Krishnamoorthy) ved et uhell.

Denne filmen er en reise inn i sinnet til hovedpersonen, som er på flukt . Politimannen som er etter ham spilles av Boman Irani.
Filmen har fått ham til å tenke over hvor vanskelig det er hvis man dreper noen ved et uehll. – Er det et drap du har planlagt, har du ingen dårlig samvittighet, mener Kapoor. Derfor var det å spille en morder denne gangen en utfordring mentalt sett.

For å leve seg inn i rollen, forandret Anil Kapoor livsstilen. Blant annet syklet han til filmstudio (med sjåføren i bilen som fulgte ham) og spiste ikke frokost hjemme før han dro på jobb.

– Av og til var Ramus opptak 20 kilometer unna , tab mujhe gussa bhi aata tha ki cycle chalata ja raha hoon aur location hi nahin aa raha , men jeg traff mange vanlige mennesker mens jeg syklet langs veien og jeg så på måten de var på, observerte deres gester og uttrykk. Dette er et liv jeg har vært borte fra i over tjuefem år, forteller Kapoor.