Var det egentlig Bin Laden USA ville ha?

  0Shares

  Derimot så er jeg helt sikker på at Bush var politisk tvunget til å finne en syndebukk i løpet av kort tid.
  At de som utførte det var de som sto bak, må derfor utelukkes, i og med at de døde og dermed ikke kan forfølges. USA må ha en syndebukk de kan straffe i ettertid.

  Nå har nok Bush ventet lenge på en unnskyldning til å ta Taliban, og så kynisk som han er, så har han da valgt å bruke tusenvis av døde landsmenn som unnskyldning for å terrorisere en hel nasjon. Og på det vise skape flere “terrorister”, eller motstandsfolk, som jeg foretrekker å kalle de.

  Bare det at de ga Afghanistan kun èn uke på å utlevere han, pluss alle andre krav de måtte tilfredstille USA med. viser at USA ikke ville at de skulle klare å imøtekomme kravene.
  De var i det hele tatt kun interesert i å få bombet Taliban bort fra jordens overflate en gang for alle. Hadde de ennå sagt det rett ut at de vil bli kvitt Taliban, så hadde jeg ikke blitt så kvalm av det hele som jeg blir av dagens hykleri.

  På en annen side, så er det slik at, om det skal være en god nok grunn for USA og bombe et land fordi de ikke følger menneskerettighetene i vår vestlige verden, så kan de også bombe det meste av Mellom-Amerika, Syd-Amerika og store deler av verden ellers. Dette kan ikke vi i resten av verden finne oss i!

  Selv om vi fikk hjelp av de for 55 år siden, så er det på tide at vi tillater oss å ha egne meninger snart. Er det slik at vi da risikerer og bli straffet økonomisk eller på annen måte, så er det i seg selv en grunn for å komme ut av en slik situasjon.

  I dag er Norge i full krig med Afghanistan, uten annen grunn enn at Stoltenberg & co synes vi skylder USA og stå bak alt de finner på av terror rundt omkring i verden.
  Det er nesten så jeg ønsker at vi blir angrepet tilbake for at mine kjære medborgere her i landet skal våkne og skjønne at vi faktisk er i full krig. Jeg er rett og slett nyskjerrig på om de fleste Normenn ønsker å være i krig med fattige Afghanistan. For litt siden ble et sykehus bombet der nede, men det er selvsagt ikke terror, for det skjedde med bomber, og man kan jo ikke drive terror med bomber, da heter det krig og ikke terror.