Ivan Mazuze Band med gjester feirer International Jazz Day

1Shares

International Jazz Day ble avholdt for første gang i Paris i 2011 med jazzlegenden Herbie Hancock i spissen og han er fortsatt ambassadør og øverste beskytter for de mange hundre arrangementene verden over den 30. april, også i år!

Oslo Jazzfestival, Nordic Black Theatre, Kampenjazz, Nasjonal Jazzscene, ØstNorsk Jazzsenter og Samspill International Music Network markerer dagen 30. april med en konsert fredag, direktesendt fra Victoria – Nasjonal jazzscene i Oslo.

Du får verden inn i stua når Ivan Mazuze utvider bandet sitt på fredag. Saksofonisten Mazuze har bodd og virket fra Norge i mer enn ti år og er blitt en vital del av hovedstadens musikkliv. Til denne konserten har han lagt sanger Hanne Tveter, pianist Olga Konkova og tabla-spiller Sanskriti Shrestha til sin faste besetning bestående av Bjørn Vidar Solli – gitar, Jens Fossum – bass og Raciel Torres på trommer. Du kan vente deg åpen og fengende musikk for både hjertet og hodet, det varme og smilende beviset på at jazz og improvisasjon kommuniserer på tvers av kulturer og grenser.

Fredag 30. april – kl 20.00 – Billetter kr 100

https://victoria.ticketco.events/no/nb/e/live_stream_ivan_mazuze_band_med_gjester_feirer_international_jazz_day