Invitasjon til Barnas bylab

66Shares

I år er det nabolag som er temaet for Barnas bylab, og du kan for eksempel prøve deg som arkitekt for en dag, gå på frottage-byvandring (kom og finn ut hva det er), være med på gatekunstverksted, lage hus til en oppdiktet venn i arkitekturverkstedet, bli kjent med gateleker fra gamledager og ulike kulturer, gå på urban skattejakt og være med på lynkurs i treplanting. I tillegg skal ungdommene som har vært på Oppdrag nabolag i sommer presentere sine funn.

Dagen byr på utforskende og lekne aktiviteter både i Myntgata 2 og i Nasjonalmuseet – Arkitektur, og arrangeres for tredje gang i år av Oslo arkitekturtriennale i samarbeid med Nasjonalmuseet og ByKuben. Årets bidragsytere til programmet er ROM for kunst og arkitektur, Myntgata Arkitektursamvirke og Omlek. Serveringen er det Sandwich Brothers, Epleslang, Mobil kaffebar og Kompass & Co som står for.

Oslo kommune har støttet gjennomføring av aktiviteter og servering til små og store, og Sparebankstiftelsen DNB har støttet Nabolagsagentene.

Tid: 19.09, kl. 12.00-16.00.
Sted: Bakgården i Myntgata 2, Nasjonalmuseet – Arkitektur og gatene i Kvadraturen.